29 / 04 / 2024

Uludağ sezonu

Uludağ sezonu

Uludağ'da sezon kış turizminin önemli merkezlerinden 21 otel ve 4 misafirhanenin bulunduğu Uludağ'da, kayak sezonu yavaş yavaş kapanıyor.

Uludağ'da otellerin doluluk oranı yüzde 90'a çıktı!

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da yeni sezon başladı. Zirvede kar yağışının başlamasıyla birlikte otelciler yılbaşı öncesi odaların doluluk oranlarının yüzde 90 olduğunu söyledi.

Uludağ’da oteller umduğunu bulamadı!

Uludağ'da kayak sezonu aşırı rüzgar, kar yağışı ve sisten dolayı erken kapandı. Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da kayak sezonu kapandı.

Uludağ'da otel sezonu kapandı!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 1,60 metrelik kar kalınlığına rağmen müşteri talebi azalınca otellerin tamamına yakınında sezon erken kapandı.

Uludağ'da oteller sezonu kapatıyor!

Uludağ'da sezon kış turizminin önemli merkezlerinden 21 otel ve 4 misafirhanenin bulunduğu Uludağ'da, kayak sezonu yavaş yavaş kapanıyor.

Uludağ'da tatil sezonu uzadı!

Tarihinin en yoğun kış dönemini yaşayan Uludağ'da, kaliteli kar sebebiyle 10 Mart'ta kapanması gereken kış sezonu 20 Nisan'a kadar devam edecek.

Babadağ'da kış sezonu açıldı!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan 2014'te paraşütle atlayanların sayısı 2013 yılına göre yüzde 22 artarak, 165 bine yaklaştı. Babadağ'da kış sezonu açıldı.

Uludağ'a ziyaretçi akını!

TÜRKİYE 'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı. Yılbaşı tatilinin uzatılmasıyla Bursa'dan zirveye günübirlikçi akını oldu.

Yılbaşında Uludağ otelleri yüzde 100 doldu!

Yılbaşı tatilinin 4 güne çıkmasıyla birlikte tatilciler Uludağ’a akın etti. Kar kalınlığının 90 santime çıktığı Uludağ’da oteller tıklım tıklım dolarken, araçlarıyla yola çıkanlar park yeri bulamadı.

Uludağ turizmcilerin yüzünü güldürdü!

En önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'a bir günde 50 santimetrelik kar yağdı. Birçok bölgede kar yağışı yolları kapatırken, Türkiye yeni yıla beyaza bürünerek girdi.

Bodrum'un beyaz evleri turizm sezonu öncesi bakıma alınıyor!

Bodrum ilçesinde beyaz boyalarıyla dikkatleri çeken iki katlı evler, turizm sezonu öncesi bakımdan geçiriliyor. Bodrum evleri, begonvil çiçekleriyle kaplı çevresi, mavi boyalı kapı ve pencereleriyle adından söz ettiriyor.

Uludağ teleferik hattı yolcu taşımaya başlıyor!

Bursa'nın en önemli simgelerinden olan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern yüzüyle vatandaşları Uludağ'a ulaştıran teleferik, yarından itibaren Oteller Bölgesi 'ne de yolcu taşımaya başlıyor.

Uludağ teleferik hattı Oteller Bölgesi’ne yolcu taşımaya başlıyor!

Bursa’da ulaşıma köklü çözümlerle nefes aldıran Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern yüzüyle vatandaşları Uludağ ’a ulaştıran teleferik, Oteller Bölgesi ’ne de yolcu taşımaya başlıyor.

Ilgaz ve Kartalkaya'da kayak sezonu başladı!

Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, "Kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasının ardından bölgede kayak sezonu açıldı. Yılbaşının yaklaşmasıyla oteller doldu, işletmeciler durumdan memnun" dedi.

Uludağ'da pistlere yaya girişleri yasaklandı!

Tatilcilerin 'Beyaz Cennet' olarak adlandırdığı ve geçen hafta yeni sezonunu açan Uludağ'da yeni sezonda, pistlerdeki kazaların önlenmesi amacıyla pist çevreleri ağlarla kapatılacak ve yayaların girişine izin verilmeyecek.

Uludağ sezonu Haberi

Uludağ sezonu

Oteller dünden itibaren müşteri kabul etmemeye başladı. Kayak yapmak isteyenler için teleski ve telesiyejlerin açık tutulacağını söyleyen Güney Marmara Turistik Otelciler Birliği Başkanı Haluk Beceren, "Geçen sezon yeterince kar yağmadığı için kötü bir sezon geçirdik. Bu yıl ise iyi bir sezon geçirdik. Sadece bu ay, beklediğimiz müşteri potansiyeline ulaşamadık"...