30 / 04 / 2024

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi kız öğrenci yurdu bitti mi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi kız öğrenci yurdu bitti mi

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün, Bursa Bölge Müdürlüğü vasıtasıyla Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi içerisinde yaptırdığı sadece kız öğrencilerin kalacağı 500 kişilik öğrenci yurdu tamamlandı.

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 büro personeli alımı yapacak! Personel olma şartları bakın neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi büro personel alımı yapacağını duyurdu. Son tarihi  15 Haziran olan bu ilana ilgili kişilerin başvuruları bekleniyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, büro personel alımı için gerekli şartları detaylı olarak paylaştı. 

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı yapıyor! 190 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte bu alımlara dair detaylar!

Uludağ Üniversitesi Hastanesine 190 personel alınacak! İşte personel alım ve şartları!

Uludağ Üniversitesi Hastanesi personel alımı yapacağını bildirdi. İşte Uludağ Üniversitesi personel alım detayları!

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Uludağ Üniversitesi'nde usulsüz arsa tahsisi iddiası!

2019 yılı Sayıştay raporlarının yayınlanması ile birlikte pek çok kamu kurumunda yaşanan usulsüzlükler tespit edildi, Bursa Uludağ Üniversitesi’nde bir şirkete usulsüz arsa tahsis edildiği belirlendi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

Selçuk Üniversitesi'ndeki lüks konutun sırrı çözüldü!

Konya Selçuk Üniversitesi içerisine inşa edilen havuzlu lüks konutun fotoğrafının sosyal medyada sıkça paylaşılması üzerine, Rektör Mustafa Şahin'den açıklama geldi. 

Uludağ Üniversitesi’nin yolları tapulanmış!

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin Görükle kampüsü içerisinde yer alan yolların Nilüfer Belediyesi adına tapulandığı ortaya çıktı.

Bursa Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’ne modern laboratuarlar!

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde yapımı tamamlanan Bilgisayar Laboratuvarı ile Yapı Malzeme Laboratuvarı düzenlenen tören ile birlikte açıldı. 

Uludağ Üniversitesi'nde Bina Deprem Yönetmeliği anlatıldı!

Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Karabük Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencilerine 2019 yılında yürürlüğe girecek olan Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği hakkında açıklamalar yaptı. 

Uludağ Üniversitesi'nden akademik yaşam alanı irtifak hakkı ihalesi!

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından akademik yaşam alanı irtifak hakkı tesisi ihale ediliyor. İhale için teklifler en son 11 Haziran'da verilebilecek..

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi kız öğrenci yurdu bitti mi Haberi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi kız öğrenci yurdu bitti mi

Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün, Bursa Bölge Müdürlüğü vasıtasıyla Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi içerisinde yaptırdığı sadece kız öğrencilerin kalacağı 500 kişilik öğrenci yurdu tamamlanırken, bu güz döneminde hizmet vermeye başlayacak. 


Binalar tamamlandı

Konuyla alakalı bilgi veren İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, "İnegöl'de öğrenci yurdu ihtiyacını sürekli söyledik, zaten kamuoyu bunu biliyor. Özellikle de burasının kız öğrenciler için ayrılacağını ifade ettikten sonra öğrencilerimiz büyük bir beklenti içerisinde oldular. Yurt binalarımız tamamlandı, şuan formaliteler tamamlanıyor. Herhangi bir sorun yok. TOKİ'nin yurt binasını Kredi Yurtlar Kurumuna devretmesi aşamasına gelindi. Devir sağlandıktan sonra ilana çıkılacak. İki bloktan oluşan yurdumuz 528 bayan öğrenci kapasiteli. Bu güz dönemi öğrenci alınacak. Zaman zaman İnegöl'de yurt ve ikamet sıkıntısından dolayı öğrencilerin şikayetlerinin olduğunu biliyoruz. Bu...