20 / 05 / 2024

uludağ yolu kapandı

uludağ yolu kapandı

Ağaçların yolu kaplaması nedeniyle yol trafiğe kapanırken, yetkililer, zeminin yumuşak olduğu yerlerde karların ağırlığına taşıyamayan ağaçların devrildiğini söyledi. Uludağ Yolu bu kez kardan değil, ağaçların yola devrilmesi sonucu trafiğe kapandı.

Bursa Uludağ’daki işletmenin kaçak bölümleri yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerindeki bir işletmenin kaçak olarak inşa edilen bölümlerini yıktı.

Lüleburgaz'da üst geçit yıkıldı! Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı!

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

Bursa Osmangazi'de 60 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerinde kaçak olarak inşa edilmiş baraka ve prefabrik evlerin yıkımını gerçekleştirdi. Çalışmada 60 barakayla bir prefabrik ev, bir kez daha yıkıldı.

İnebolu'da 5 metrelik dalgalar yolu kapattı!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde saatteki hızı 93 kilometreye ulaşan rüzgarla birlikte oluşan dev dalgaların yola attığı taşlar, araçlarda hasara neden oldu. Zafer Yolu Caddesi ulaşıma kapandı.

Uludağ yolu genişletiliyor!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ ile Bursa kent merkezi arasındaki yolun genişletilmesi için yapılan çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Uludağ'da 60 kaçak yapının yıkımı gerçekleşti!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerinde or manlık alan ve özel mülkiyet alanı üzeı ine kaçak olarak inşa edilmiş olan baraka ve prefabrik evleri yıktı.

Basın Ekspres yolu ulaşıma kapandı!

Kopan yüksek gerilim hattı tellerinin yola düşmesiyle beraber İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres yolu çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.

Bursa'da The Berussa Otel açıldı!

Alkolsüz konsepti ile Bursa'nın en yeni oteli The Berussa Hotel çok sayıda davetlinin katıldığı özel bir organizasyonla Uludağ Yolu'nda açıldı.

Uludağ’da oteller umduğunu bulamadı!

Uludağ'da kayak sezonu aşırı rüzgar, kar yağışı ve sisten dolayı erken kapandı. Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da kayak sezonu kapandı.

Uludağ'da otel sezonu kapandı!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 1,60 metrelik kar kalınlığına rağmen müşteri talebi azalınca otellerin tamamına yakınında sezon erken kapandı.

Iğdır'da 55 köye yolu ulaşıma kapandı!

Iğdır'da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 55 köyle ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdaresine bağlı ekipler, kardan kapanan 208 kilometrelik yolu ulaşıma açmak için çalışma başlattı.

Bursa-Ankara ve Bursa-İstanbul yolu kapandı!

Bursa - İzmir Karayolu ’nun ardından, Ümitalan rampasında iki TIR’ın kayması sonucu Bursa - Ankara Karayolu da ulaşıma kapandı.Yol çift yönlü olarak trafiğe kapandı.

Balıkesir-İstanbul yolu ulaşıma kapandı!

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Balıkesir'i Bursa ve İstanbul'a bağlayan karayolu, yoğun kar yağışı ve Değirmenboğazı mevkisinde iki tırın kayması yüzünden trafiğe kapandı.

uludağ yolu kapandı Haberi

uludağ yolu kapandı

Ağaçların yolu kaplaması nedeniyle yol trafiğe kapanırken, yetkililer, zeminin yumuşak olduğu yerlerde karların ağırlığına taşıyamayan ağaçların devrildiğini söyledi. Uludağ Yolu bu kez kardan değil, ağaçların yola devrilmesi sonucu trafiğe kapandı. Uludağ Yolu Milli Park girişi 3. kilometrede aralıklarla 5 ağaç yola devrildi. Tehlike saçan ağaçlar nedeniyle yol trafiğe kapanırken, Oteller Bölgesi'nden Bursa'da giden araçlar, yol kapalı olduğu için inemedi, Uludağ'a çıkmak isteyen araçlar ise uzun kuyruklar oluşturdu.

Başka ağaçların devrilmesinden korkan bazı sürücüler Bursa'ya geri döndü. Ağaçların devrilmesi ile ilgili bilgi veren yetkililer, yumuşak zeminli yerlerde karların ağırlığına dayanamayan ağaçların kırıldığını...