30 / 04 / 2024

Bursa'da The Berussa Otel açıldı!

Bursa'da The Berussa Otel açıldı!

Alkolsüz konsepti ile Bursa'nın en yeni oteli The Berussa Hotel çok sayıda davetlinin katıldığı özel bir organizasyonla Uludağ Yolu'nda açıldı.



Remzi, Abdullah ve Hakan Çelik kardeşler tarafından kurulan otelin açılışında konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, turizm sektörünün hızla geliştiğini belirterek Sabırer ve Belenay firmaları ile tekstil alanında başarılı olan Çelik ailesinin turizmde de başarılı olacağına inandığını ifade etti. Burkay Bursa'nın turizm alanında her geçen gün geliştiğine dikkat çekerek The Berussa Otel'in de kentin turizm potansiyeline önemli katkı koyacağını sözlerine ekledi. 




YENİ VE MODERN MİMARİ 

Bursa'ya yeni bir otel kazandıran Altın Koza Turizm Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Çelik "The Berussa Hotel, misafirlerinin memnuniyeti üzerine kurulmuş hizmet anlayışıyla 4 yıldız kategorisinde 70 standart oda 4 suit, 1 double suit ile yenilenmiştir. The Berrussa Hotel yepyeni modern mimari ve kalitesiyle dizayn edilmiş yapısı ve alkolsüz hotel konseptiyle, aile sıcaklığı içinde misafirlerini karşılayacak" dedi. 



EN ÜST SEVİYEDE HİZMET 

Uludağ'a 20 km, Güzelyalı Feribot İskelesi'ne 23 km, Yenişehir Havaalanı'na 50 km uzaklıkta olan The Berussa Hotel'in, uluslararası kalite yönetim belgesi ve turizm işletme belgesi sahibi olduğu belirtilirken, hizmet çıtasını her zaman en üst seviyede tutacağı vurgulandı. 



Bursa Hakimiyet


Geri Dön