21 / 05 / 2024

Bursa The Berussa Otel

Bursa The Berussa Otel

Alkolsüz konsepti ile Bursa'nın en yeni oteli The Berussa Hotel çok sayıda davetlinin katıldığı özel bir organizasyonla Uludağ Yolu'nda açıldı.

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

The Plaza Hotel Bursa 2016'da açılacak!

Yasemin Turizm'in Bursa'nın merkezi Çekirge'de inşaatı devam eden otelinin 60 milyon dolarlık bir yatırım olacağı ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtiliyor.

The Plaza Hotel'in 2.si Bursa'ya açılacak!

Yasemin Turizm, İstanbul'da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel'in 2'ncisini Bursa'da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

The Plaza Hotel Bursa’da açılıyor!

Yasemin Turizm, İstanbul’da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel’in 2’ncisini Bursa’da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

The Plaza Hotel Bursa’ya 60 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Yasemin Turizm, İstanbul’da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel’in 2’ncisini Bursa’da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

Bursa'da The Berussa Otel açıldı!

Alkolsüz konsepti ile Bursa'nın en yeni oteli The Berussa Hotel çok sayıda davetlinin katıldığı özel bir organizasyonla Uludağ Yolu'nda açıldı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri The Big 5'e katıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ile inşaat teknolojileri fuarı olarak görülen The Big 5'e katıldı.

Ticaret Odası İTSO, The Big5 Show Dubai 2014 Fuarı'na katıldı!

Bursa'nın önemli ticaret odalarından İTSO, üyelerini Dubai'deki "The Big5 Show Dubai 2014" Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. 65 ülkeden 2 bin 500 firmanın iştirak ettiği fuarda önemli incelemelerde bulundu.

The Winston Brasserie Tepe Nautilus'ta açıldı!

İzmirli Sir Winston Tea House'un ilk franchise'ı The Winston Brasserie, Bursa Divan Otel ve İstanbul Akaretler'den sonra şimdi de Türkiye'nin ilk ve tek tematik alışveriş merkezi Tepe Nautilus'ta lezzet severlerle buluştu

Sama Bursa İnşaat'tan işçilere eğitim!

Sama Bursa İnşaat, işçilerini "iş güvenliği", "iş kazası", "ekonomik ve sosyal haklar" ile "iş sağlığı" konularında bilgilendiriyor

Bursa Atatürk Stadı yenileniyor!

Milli Takım'ın 14 Ekim'deki Ermenistan'la karşılaşacağı Bursa Atatürk Stadı yenileniyor

Bursa'da kaçak yapılara müdehale!

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, Özel Halk Otobüsçüleri Odasının kaçak yapıldığı tespit edilen bakım ve onarım tesisi, yıkıldı

Leroy Merlin Bursa'da mağaza açacak

Avrupa'nın en büyük yapı marketlerinden Fransız Leroy Merlin, Türkiye'deki ilk mağazasını Bursa'da açacak

Bursa The Berussa Otel Haberi

Bursa The Berussa Otel

Remzi, Abdullah ve Hakan Çelik kardeşler tarafından kurulan otelin açılışında konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, turizm sektörünün hızla geliştiğini belirterek Sabırer ve Belenay firmaları ile tekstil alanında başarılı olan Çelik ailesinin turizmde de başarılı olacağına inandığını ifade etti. Burkay Bursa'nın turizm alanında her geçen gün geliştiğine dikkat çekerek The Berussa Otel'in de kentin turizm potansiyeline önemli katkı koyacağını sözlerine ekledi. 




YENİ VE MODERN MİMARİ 

Bursa'ya yeni bir otel kazandıran Altın Koza Turizm Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Çelik "The Berussa Hotel, misafirlerinin memnuniyeti üzerine kurulmuş hizmet anlayışıyla 4 yıldız kategorisinde 70 standart oda 4 suit, 1 double suit ile yenilenmiştir. The Berrussa Hotel yepyeni modern mimari ve kalitesiyle dizayn edilmiş yapısı ve alkolsüz hotel konseptiyle, aile sıcaklığı içinde misafirlerini...