27 / 04 / 2024

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.



Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti. Bursa’nın yükselen değeri Balat’ta yer alan Adress Balat merkezi konumu ve kolay ulaşım imkanları ile öne çıkıyor. İnşaatı tamamlanan projede; havuz, açık-kapalı spor salonları, sauna, dinlenme ve oyun alanları yer alıyor. 


Bursa Bademli’de yükselen Moda Bademli ile eski sıcak mahalle hayatını canlandırdıklarını söyleyen şirket yetkilier, “Doğal çevrenin tamamen korunduğu projede apartmanlar ve villalar beraber yer alıyor. Merkezi konumu, sosyal imkanları ve büyüklüğü düşünüldüğünde bir benzerinin inşası mümkün olmayan Moda Bademli, ayrıcalıklı bir yaşam arzu edenlere hitap ediyor” dedi. Proje sahibi Ömer Kumova Moda Bademli şu şekilde özetliyor: Mısır medeniyeti denince piramitleri, batı medeniyeti denince gökdelenleri hatırlarız. Bursa denince de tarihi ve dini yapılarımızla, güzel mahalleler, yeşil sokaklar, sevimli ve mükemmel oranlı evler aklımıza gelir. Biz de daima daha iyiye ve mükemmele olan yolculuğumuzu Moda Bademli ile taçlandırmaya ve Bursa’da bir iz bırakmaya hazırlanıyoruz.”


Ömer Kumova İnşaat’ın Bodrum projesi ise Turgutresi’de konumlanıyor. 22 yapının yer aldığı proje hakkında bilgi veren şirket yetkilileri, “Turgutreis’te yer alan Locca Bodrum’un tam karşısında Çatal Adası inanılmaz bir manzara sunuyor. Özellikle gün batımında büyüleyici bir görünüme kavuşur. Projede iki tip villa bulunmaktadır. A tipi villalar ortalama bin- bin 200 metrekare arsa üzerinde kurulmuş, tek katlı ve özel yüzme havuzlu olarak yapılmıştır. B tipi villalar ise dubleks ikiz villa. Tüm Locca Bodrum projesinde villa tiplerine göre açık ve kapalı otopark alanları planlandı.”


http://www.kumova.com/


Hürriyet Ek


Geri Dön