30 / 04 / 2024

Bursa’da 6 fuar birden açıldı!

Bursa’da 6 fuar birden açıldı!

Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Uluslararası Metal İşleme Makineleri Kaynak Kesme Delme Teknolojileri El Aletleri Pnömatik ve Hidrolik Fuarı, BELEX 2013, 4'üncü Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı açıldı...




Bursa’da 6 fuar eş zamanlı açıldı. Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Uluslararası Metal İşleme Makineleri Kaynak Kesme Delme Teknolojileri El Aletleri Pnömatik ve Hidrolik Fuarı, BELEX 2013, 4'üncü Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, İcat 2013 Yeni Fikirler Yeni Buluşlar Fuarı ilk gün yoğun ziyaretçi aldı. 


Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarlar, Bursa Endüstri Zirvesi ile üretim teknolojilerini tek çatı altında buluşturdu. Özellikle meslek lisesi öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarlarda, imalat sanayinde kullanılan makine yapan makinelerin sergilendi. 

ulu

Fuarlarda Almanya, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Bosna - Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Fransa, Filistin, Irak, İran, İsrail, Kosova, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Rusya, Tunus, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan'dan katılımcılar yer aldı. Türkiye'den ise sektörlerin yoğun olduğu Adana, Adapazarı, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Denizli, Düzce, Eskişehir, Erzincan, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa ve Samsun başta olmak üzere birçok ilden iş adamları katıldı. 


Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, düzenlenen fuarlar hakkında bilgi verdi. Ersözlü, özellikle İcat 2013 fuarını çok önemsediklerini söyledi. Fuarın yeni icatlara kapı araladığını dile getiren Ersözlü, İcat Fuarı’nın gelişmesi için ellerinden gelen katkıyı vereceklerini kaydetti. 


Ersözlü, fuarlar ile eş zamanlı olarak 6- 7 Aralık tarihleri arasında Makine İmalat Teknolojileri Kongresi gerçekleştireceğini sözlerine ekledi.


Zaman


Geri Dön