30 / 04 / 2024

bursa hırdavat fuarı

bursa hırdavat fuarı

Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Uluslararası Metal İşleme Makineleri Kaynak Kesme Delme Teknolojileri El Aletleri Pnömatik ve Hidrolik Fuarı, BELEX 2013, 4'üncü Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı açıldı...

Hırdavat sektörü Hardware Eurasia’da buluştu!

Avrasya’nın Hırdavat Fuarı Hardware Eurasia kapılarını bugün açtı. İşte detaylar...

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Hırdavat İnşaat Metal Ve Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Okan tarafından kuruldu. 

Forte Metal Hırdavat İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Metal Hırdavat İnşaat Reklam Promosyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Gayıp tarafından kuruldu. 

Nurkule İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurkule İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Metal Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mutlu tarafından kuruldu. 

Rol İnşaat Hırdavat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rol İnşaat Hırdavat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Tufan Tanyer tarafından kuruldu.

Zebrano1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zebrano1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürhan Güney tarafından kuruldu. 

Myk Emlak İnşaat Hırdavat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myk Emlak İnşaat Hırdavat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Byaram ve Musa Durmaz ortaklığında kuruldu. 

İron Hırdavat Demir İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İron Hırdavat Demir İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Keskin tarafından kuruldu. 

Yıltur Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ve Metal Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltur Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ve Metal Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Metin Gürhan tarafından Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tosun Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Elektrik Elektronik Hırdavat San. ve Tic. Anonim Şirketi kuruldu!

Tosun Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Elektrik Elektronik Hırdavat San. ve Tic. Anonim Şirketi Mürsel Kabak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

DTK Yapı Malzemeleri Metal Sac Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DTK Yapı Malzemeleri Metal Sac Hırdavat Elektrik Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ümüt Sönmez tarafından kuruldu. 

VNS Metal Hırdavat Sıhhi Tesisat ve İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VNS Metal Hırdavat Sıhhi Tesisat ve İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 20 Aralık 2017'de Necat Kınık tarafından kuruldu.

Sandan Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Plastik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandan Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Plastik Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şükrü Sandal tarafından kuruldu.

bursa hırdavat fuarı Haberi

bursa hırdavat fuarı


Bursa’da 6 fuar eş zamanlı açıldı. Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Uluslararası Metal İşleme Makineleri Kaynak Kesme Delme Teknolojileri El Aletleri Pnömatik ve Hidrolik Fuarı, BELEX 2013, 4'üncü Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, İcat 2013 Yeni Fikirler Yeni Buluşlar Fuarı ilk gün yoğun ziyaretçi aldı. 


Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarlar, Bursa Endüstri Zirvesi ile üretim teknolojilerini tek çatı altında buluşturdu. Özellikle meslek lisesi öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarlarda, imalat sanayinde kullanılan makine yapan makinelerin sergilendi. 

ulu

Fuarlarda Almanya, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Bosna - Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Fransa, Filistin, Irak, İran, İsrail, Kosova, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Rusya, Tunus, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan'dan katılımcılar yer aldı. Türkiye'den ise sektörlerin yoğun olduğu Adana,...