30 / 04 / 2024

bursa endüstri zirvesi

bursa endüstri zirvesi

Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Uluslararası Metal İşleme Makineleri Kaynak Kesme Delme Teknolojileri El Aletleri Pnömatik ve Hidrolik Fuarı, BELEX 2013, 4'üncü Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı açıldı...

Sanayicilerden özel endüstri bölgelerine destek!

Cumhurbaşkanı Kararı ile Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir'de toplam 3,7 milyar dolarlık yatırım bedeliyle kurulacak 6 özel endüstri bölgesi 49 bin 225 kişiye istihdam sağlayacak.

6 yeni endüstri bölgesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarıyla Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir’de 6 özel endüstri bölgesi ilan edildi. Bu bölgeler özel teşviklerden yararlanacak.

Rönesans Endüstri, Rusya'da LNG Tesisi Projesi'ni inşa edecek!

Rusya’nın kutup bölgesinde LNG Tesisi Projesi’nin yapımını sürdüren Rönesans Endüstri’nin radarında Afrika, Ortadoğu ve Türkiye var.

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Endüstri Dönüşüm Peyzaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdoğan Polat tarafından kuruldu.

TMSF, Yonca Yapı Endüstri'nin gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu “Ataşehir Gayrımenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" Satış Komisyonu Başkanlığı, Yonca Yapı Endüstri A.Ş.nin gayrimenkullerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin bedeli 120 milyon dolar olarak belirlendi.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisinde 4 kule projesi askıya çıktı!

Şişli Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne arazisinin korunması için dava açtı.

ONS Endüstri Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ONS Endüstri Yapı Ticaret Limited Şirketi, Gökay Onuş ve Şafak Onuş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Kale Endüstri Holding, 39. Yapı Fuarı'na katıldı!

Kale Endüstri Holding, inovatif, nitelikli, satana katma değer, kullanana yüksek verim sağlayan ürünlerini, 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da tüketici ile buluşturuyor.

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Bülent Açıkalın Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Sarıyer, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi'nde açıldı.

Nevada Yapı Endüstri Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nevada Yapı Endüstri Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Hakkı Özdemir Müdürlüğü'nde 60 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Karaman Çiftlik Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Afyon Merkez Endüstri Meslek Lisesi yeniden inşa edilmeli!

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, deprem yönetmeliğine uymadığı için yıkılacağı belirtilen Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim ve atölye binaları için inceleme kriterlerine göre hazırlanmış bir rapor olup olmadığını sordu.

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Endüstri Mamülleri İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erhan Enver Ozan tarafından 500 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi, Akşen Sokak'ta kuruldu.

bursa endüstri zirvesi Haberi

bursa endüstri zirvesi


Bursa’da 6 fuar eş zamanlı açıldı. Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Uluslararası Metal İşleme Makineleri Kaynak Kesme Delme Teknolojileri El Aletleri Pnömatik ve Hidrolik Fuarı, BELEX 2013, 4'üncü Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, İcat 2013 Yeni Fikirler Yeni Buluşlar Fuarı ilk gün yoğun ziyaretçi aldı. 


Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarlar, Bursa Endüstri Zirvesi ile üretim teknolojilerini tek çatı altında buluşturdu. Özellikle meslek lisesi öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarlarda, imalat sanayinde kullanılan makine yapan makinelerin sergilendi. 

ulu

Fuarlarda Almanya, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Bosna - Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Fransa, Filistin, Irak, İran, İsrail, Kosova, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Rusya, Tunus, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan'dan katılımcılar yer aldı. Türkiye'den ise sektörlerin yoğun olduğu Adana,...