21 / 05 / 2024

uludağa ne zaman kar yağacak

uludağa ne zaman kar yağacak

Kar kalınlığının 12 santimetreye düştüğü ve turistlerin az miktardaki karın üzerinde kayak yapmaya çalıştığı Uludağ' da 22 Ocak' tan itibaren kar yağışı beklendiği bildirildi...

'Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak?' sorusuna bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı “Kanal İstanbul projesine ne zaman başlanacak?” sorusuna yanıt verdi. Peki Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o sorunun cevabı...

Asgari ücret zammı maaşa ne zaman yansıyacak? Zamlı asgari ücret ne zaman ödenecek?

Milyonlarca vatandaş, şimdilerde ¨Zamlı asgari ücret ne zaman ödenecek? Yeni asgari ücret zammı ne zaman yatacak? Asgari ücret zammı ne zaman yansıyacak?¨ sorularının cevabını araştırıyor. Peki, yeni asgari ücret ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Altınbaşak Doğa projesi Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen We Haliç Gaziosmanpaşa'da 10 blokta 1087 daire yer alıyor. Peki We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

Tual Bahçekent Evleri satışa ne zaman çıkacak?

Toplam 1.800 tane daire, 3 bin kişilik yurt, 2 devlet okulu, 3 kreş, 2 özel okul, 57 dükkandan oluşan proje 23 blok şeklinde yükseliyor. Peki Tual Bahçekent Evleri satışa ne zaman çıkacak?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim?

İnistanbul Lokal Davutpaşa ne zaman teslim? İnistanbul Lokal Topkapı Davutpaşa'da 5 bin TL'den başlayan peşinatlarla daire sahibi olunuyor. Üstelik ilk taksit ödemesi 2016'da başlıyor...

Hile nedeniyle tapu iptali davası ne zaman açılır?

Satış işlemi yapılmış ancak işin içinde hile tespit edilmiş tapunun bozulması için hukuk mahkemelerine dava açılabiliyor. Peki, hile nedeniyle tapu iptali davası ne zaman açılır?

Kira artışı davası ne zaman açılır?

Kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabilir. Kira süresi boyunca kiracılar kira ve yan giderleri ödemek ile mükellef oluyor. Peki, yeni dönemde uygulanacak kiralar için kira artışı davası ne zaman açılır?

Ege Yapı Kağıthane Projesi ne zaman satışa çıkacak?

Ege Yapı Kağıthane Projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje Türk Telekom Arena’nın karşısında bulunuyor. Peki Ege Yapı Kağıthane Projesi ne zaman satışa çıkacak?

DKY On ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek DKY On Konutları için ön talep toplanıyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki DKY On ne zaman satışa çıkacak?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 84. kez kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı'nın da kurulacağı İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 ne zaman açılacak?

Gaziantep Akkent Olimpik Atletizm Pisti ne zaman açılacak?

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tamamlanan Akkent Olimpik Atletizm Pisti resmi açılış için gün sayıyor. Peki Akkent Olimpik Atletizm Pisti ne zaman açılacak?

Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Gazipaşa Gökçeler Barajı İkmal inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

uludağa ne zaman kar yağacak Haberi

uludağa ne zaman kar yağacak


Kar kalınlığının 12 santimetreye düştüğü ve turistlerin az miktardaki karın üzerinde kayak yapmaya çalıştığı Uludağ'da 22 Ocak'tan itibaren kar yağışı bekleniyor.


Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'ın "oteller bölgesi"nde, yağışsız geçen haftaların ardından pistlerde büyük açılmalar meydana geldi.


Kar kalınlığının 12 santimetre olarak ölçüldüğü, yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşük olduğu bölgede, bazı yabancı turistlerin, az miktardaki karın üzerinde güçlükle kayak yapmaya çalıştıkları görüldü. Çocuklar da yarı kar, yarı toprak zeminde, kızakla kayarak eğlendi.


Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, sıcaklığın 2 derece olarak ölçüldüğü Uludağ'da, 22 Ocak Çarşamba gününden başlayarak 3 gün sürecek kar yağışı beklendiğini...