02 / 05 / 2024

Uludağda kış turizmi

Uludağda kış turizmi

Uludağ'da sezon kış turizminin önemli merkezlerinden 21 otel ve 4 misafirhanenin bulunduğu Uludağ'da, kayak sezonu yavaş yavaş kapanıyor.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

20 TL'ye dayanan euro önümüzdeki günlerde resmen böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Euro, ABD doları karşısında hızla yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ederken 20 TL'ye dayanan euronun önümüzdeki günlerde nasıl olacağı resmen belli oldu. Kıyıda köşede 1 eurosu olanlar hemen bakın!

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar planınızı şimdiden yapın! Kırmızı kodla uyarı geldi! Euro böyle olacak! 

Euro kuru dolar karşısında değer kazanmaya devam ederken yatırımcılar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar için kırmızı kodla uyarı geldi. İşte euro böyle olacak, şimdiden planınızı yapın.

Dolarda beklenen gün geldi! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Kıyıda köşede doları olanlar zaman kaybetmeden bakın

Son dakika dolar/TL kuru yurt içi ve yurt dışı piyasalarda ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Doların kaderini belirleyecek gün geldi. Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı Kıyıda köşede dolar olanlar zaman kaybetmeden bakın!

Dolar 3 gün sonra böyle olacak! Fed peş peşe açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar koşun hemen bakın!

Amerika Merkez Bankası faiz kararına sayılı günler kala yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Fed'ten peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Dolar 3 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar koşun hemen bakın. Son dakika dolar gelişmesi...

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Avrupa Merkez Bankası açıkladı!

Euro/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar ''euro yükselmeye devam edecek mi?'' sorusunu araştırırken Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklama geldi. Euro 12 gün sonra böyle olacak!

Euro 14 gün sonra böyle olacak! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar gardınızı alın

Euro, ABD doları karşısında güçlenmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0355 bandında işlem görüyor. Euronun kaderini belirleyecek olan kritik gelişmeye 14 gün kalırken euronun yönü şekillenmeye başladı. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar dikkat!

Doların 28 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar aman dikkat

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar kuru değer kaybederken vatandaşlar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Doların 28 gün sonra nasıl olacağı resmen belli oldu! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar aman dikkat...

Herkes dolara endekslendi ama euro yangın yeri! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar koşun

Milyonlarca kişi dolara endekslenmişken, euro ataklarla yükselişe geçerek gündemin konusu oldu. euro fırladı, euroda resmen yangın yeri, kıyıda köşede 1 euro kuru bile olanlar koşun. İşte son dakika euro kuru...

Kriz çıktı! Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Kıyıda köşede eurosu olanlar çabuk koşun bakın

Avrupa Merkez Bankası geçtiğimiz günlerde faiz ile ilgili açıklama yaptı. Yaptığı açıklama sonrasında yetkililer arasında kriz çıktı. Bu durumdan euro nasıl etkilenecek. Kıyıda köşede eurosu olanlar koşun bakın. Euro bugün ne kadar oldu? Euro/TL kaç lira? 4 Kasım 2022 euro/TL kuru...

Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın! 4 saat sonra dolar bu kadar olacak

Piyasaların gözü bugün açıklanacak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası kararına çevrildi. 4 saat sonra doların yönü resmen belli olacak. Kıyıda köşede doları olanlar hemen bakın. Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar alalım mı, satalım mı? Kıyıda köşede 1 dolarınız bile varsa acil bakın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolardaki agresif hereketlilik devam ederken vatandaşlar, dolar alalım mı, satalım mı? sorusunun yanıtını merak ediyor. Kıyıda köşede 1 doalrınız bile varsa acil bakın. İşte merak edilenler.

Uludağda kış turizmi Haberi

Uludağda kış turizmi

Oteller dünden itibaren müşteri kabul etmemeye başladı. Kayak yapmak isteyenler için teleski ve telesiyejlerin açık tutulacağını söyleyen Güney Marmara Turistik Otelciler Birliği Başkanı Haluk Beceren, "Geçen sezon yeterince kar yağmadığı için kötü bir sezon geçirdik. Bu yıl ise iyi bir sezon geçirdik. Sadece bu ay, beklediğimiz müşteri potansiyeline ulaşamadık"...