30 / 04 / 2024

Uludağdaki oteller

Uludağdaki oteller

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığı 185 santimetreyi aştı. Zirvedeki kar yağışının önümüzdeki Perşembe gününe kadar sürmesi, kar kalınlığının ise 2 metreyi aşması bekleniyor.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Kent hayatını bırakıp Uludağ'dan arazi aldılar!

Bursa'daki işlerini bırakıp Uludağ'ın güney eteklerindeki arazilerine ahşap ev yaparak buraya yerleşen Tekin çifti, arazilerine 4 de kulübe yaparak hayatlarına devam ediyor.

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Bursa Uludağ’daki işletmenin kaçak bölümleri yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Uludağ yolu üzerindeki bir işletmenin kaçak olarak inşa edilen bölümlerini yıktı.

Uludağ'a dev spor tesisi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uludağ Oteller 1. Gelişim Bölgesi Spor Tesisi Yaşam Alanı ve Katlı Otopark Projesi hazırlandı.

Uludağ'daki orman köşklerine büyük ilgi!

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

Uludağ Büyük Otel yıkıldı, arsası otopark oldu!

Türkiye'nin en modern kayak tesislerine sahip olan Uludağ'daki Büyük Otel yıkıldı, otelin arsası otopark olarak kullanılıyor.

Uludağ'daki 12 tesisin temeli atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Uludağ'a kaçak, uydurma şeyler yapılmış. Adam tuvalet izni almış, otel yapmış. Bunların gereğini yaptık. Bugün 12 tesisin temelini atacağız." dedi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Ağaoğlu'nun Uludağ'daki Oteli imara aykırı mı?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ali Ağaoğlu'nun Uludağ'da düzenlediği 'Geleneksel Basın Buluşması’nda gazetecilere yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığı dile getirdi.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Bursa Büyük Otel yıkılacak!

Uludağ'daki Büyük Otel, otel kayak sezonunun sonunda yıkılacak. Yerine 2 katlı 2 bin araçlık kapalı otopark, üzerine de futbol sahası ile basketbol tesisi yapılacak.

Uludağdaki oteller Haberi

Uludağdaki oteller

Kamu misafirhaneleri hariç, 22 özel konaklama tesisinde 6 bin 500 yatak kapasitesine sahip Uludağ'da, 4 güne yayılan yılbaşı tatilinde otellerin doluluk oranları yüzde 100'e ulaştı. Uludağ'a bu yü Libya, Tunus, Kazakistan, Rusya ve Ukrayna'dan çok sayıda turist geldi. Güney Marmara Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği Derneği (GÜMTOB) Başkanı Haluk Beceren, yılbaşına kadar zayıf olan doluluk oranlarının tatilin de uzamasıyla pik yaptığım kaydetti. Beceren, yaklaşan sömestr tatilinde de otellerdeki doluluk oranlarının artacağını söyledi. Beceren, yasak olmasına rağmen Uludağ'da hala kar motorları ve kızakçılarm pistlerde gezmeye devam ettiğini belirterek, "Bu da kazalara neden oluyor. Sezonun yoğun olduğu dönemlerde günlük araç girişinin 5 bini bulması ise park sorunu ve trafik sıkışıklığı yaratıyor. Ayrıca kayak odalarının önündeki genişlemeler de trafiğin sıkışmasına neden oluyor....