05 / 05 / 2024

Uluhan Grup mağdurları

Uluhan Grup mağdurları

İstanbul Esenyurt'ta satışını yaptığı binlerce dairesi yarım kalan Uluhan Grup için mahkeme iflas kararı verdi...

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi kuruldu!

Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçireceği projeden ev alıp mağdur olan vatandaşlar Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi'ni kurdu.

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Fi Yapı mağdurları 7 yıldır bekledikleri konutlarını istiyor!

Fi Yapı mağdurları 7 yıldır evlerini almak için mücadele ediyor. Mağdur grup sesini duyurmak için basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanı'ndan yardım istedi.

Acunkent mağdurları sorunun Meclis gündemine taşınmasını istiyor!

ESENYURT bölgesinde satışı yapılan çok sayıda inşaat projesi yarım kaldı. Anılan projelerden biri de Uluhan Grup'un üstlendiği Acunkent projesi. Acunkent mağdurları yaşadıkları sorunun Meclis gündemine taşınmasını istedi.

Acunkent mağdurları Uluhan Grup'la görüşecek!

Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu ve dün proje önünce toplanarak yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu!

Uluhan Grup'un yarım kalan projesi Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu, mağdurlar pazar günü saat 13:00'de proje önünde toplanıp bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Cem Kara'dan Çatalca'daki KİPTAŞ mağdurlarına sert cevap!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Çatalca Belediye Meclisi Ocak Ayı oturumunda Kiptaş ile ilgili soru soran AK Partili Meclis Üyesi Hüseyin Kahya'nın sorusunu cevapladı.

Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği kuruldu!

Bulut İnşaat Esenyurt Bölgesinde Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak amacıyla “Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği" 26 Ekim 2016 tarihinde kuruldu.

Balçova arsa mağdurları eylem yaptı!

Balçova Belediyesi’nden arsa aldıktan sonra 1980 darbesi nedeniyle haklarını bir türlü alamayan arsa mağdurları, Üçkuyular’daki AVM inşaatı önünde eylem yaptı.

Saylan İnşaat mağdurlarından tabutlu eylem!

Tac Mahal Prestij, Vera Vizyon ve Tac Mahal projelerinin mağdurları yarın eylem yapacak. Eylem saat 13:00'te Haramidere Carrefour'un altında yer alan arsada gerçekleşecek.

İzmir'de arsa mağdurlarından, dönüşüm tepkisi!

Balçova'da varisleriyle birlikte 20 bin kişiyi bulan arsa mağdurlarının bir bölümü, Büyükşehir Belediyesi'nin kaçak yapılaşma olan alanlara kentsel dönüşüm projesi uygulamasına rağmen, kendi arsalarına imar hakkı vermediğini belirterek, bu durumu protesto etti.

Balçovalı arsa mağdurlarından Aziz Kocaoğlu'na tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere'de yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarına Balçovalı arsa mağdurlarından tepki geldi

Uluhan Grup mağdurları Haberi

Uluhan Grup mağdurları

9 yıl önce temeli atılan projesini tamamlayamayan Uluhan Grup için tasfiye süreci başladı. İflasına karar verilen Uluhan Grup'un 2 bine yakın daire ve dükkan inşa etme planı söz konusuydu.

Uluhan Grup’un ortağı Taha Aktülün için 2016 yılında 404 yıl hapis istemiyle dava açılmıştı.

Diken'den Ali Çiçek'in haberine göre; Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Uluhan Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. için iflas kararı verdi. İflas kararı 26 Haziran olarak kayıtlara yansıdı.

Ticaret sicil gazetesi kayıtlarına göre iflasına karar verilen Uluhan Grup, 3 ortaklı görünüyor. 3 milyon TL sermayeli şirketin ortakları arasında Süleyman Demirhan, Taha Aktülün ve Mustafa Memiş yer alıyor. Demirhan ve Memiş yüzde 25’er, Aktülün ise yüzde 50 hissenin sahibiydi.

2 bine yakın daire

Uluhan Grup 2 büyük projeyle gündemdeydi. Biri Acunkent,...