02 / 05 / 2024

Ulupark Evlerinin ne kadarı satıldı

Ulupark Evlerinin ne kadarı satıldı

Ulupark Evleri, temel aşamasında yüzde 30'luk satış grafiğiyle büyük başarı yakaladı. Topuz Yapı Proje Müdürü Hilmi Tarhan Köker, ki ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatı tamamladıklarını belirtti...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Herkes merak ediyordu belli oldu! TOKİ taksitleri ne kadar artacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi açıklanmasının ardından vatandaşların aklına takılan en büyük soru, taksit fiyatlarının her yıl artıp artmaması oldu. Peki TOKİ evlerinin taksitleri her yıl artacak mı? TOKİ evlerinin taksit artışı ne kadar olacak?

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Vural Gökçalı evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Modacı Vural Gökçalı ile Meral Gökçalı, Bodrum'un Gündoğan'daki evlerinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Villadaki tarihi eşyalarla ev müzeye dönüştü.

Denizli'de güneş enerjili evler artıyor!

Gurbetçi Ali Soyhan, evlerinin çatılarında güneş enerjisiyle elektrik üreten Almanlara özendi, Denizli’deki evinin çatısına aynı sistemi kurdu. Çatıdaki güneş panelleri sayesinde evde kullandığı elektriği üreten Soyhan, enerji fazlasını ise AYDEM’e satıyor.

Zeynep Tosun Gölköy'deki evinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı!

Modacı Zeynep Tosun annesi Gülseli Çoşkuner ile yazılarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı. 3 katlı villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası, mimar Çetin Tosun yapmış.

Eminevim'den kadınlar gününe özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Eminevim 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel %10 indirim kampanyası ile kadınlara evlerinin kapılarını açıyor. 8 Mart Kadınlar Günü’nde kayıt olan kadın müşterilere organizasyon ücretinde %10 oranında indirim uygulanacak.

Borusan Adıyaman'da Borusan Neşe Fabrikası ismiyle kreş açtı!

Borusan'ın "Annemin İşi Benim Geleceğim" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 organize sanayi bölgesinde inşa edeceği "Borusan Neşe Fabrikası" kreş ve gündüz bakım evlerinin ilki Adıyaman'da hizmete girdi...

İzmir Ulupark Evleri 'ne büyük talep!

Topuz Yapı'nın Ulukent'te yapımını sürdürdüğü Ulupark Evleri, kente ve eğitim kurumlarına yakınlığı, özgün mimarisi ve sosyal donatılarıyla ev sahibi olmak isteyenlere önemli bir fırsat yarattı.

Kaş'lı Keçeli Ailesi, evinin elektriğini güneşten sağlıyor!

Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Bayındır köyünde hayvancılıkla uğraşan aile, evlerinin elektrik ihtiyacını kurdukları güneş panelleriyle sağlıyor

Ulupark Evlerinin ne kadarı satıldı Haberi

Ulupark Evlerinin ne kadarı satıldı


İzmir ve Ege Bölgesi'nde prestij projelerine imza atan Topuz Yapı'nın, Ulukent'te hayata geçirdiği Ulupark Evleri, temel aşamasında yüzde 30'luk satış grafiğiyle büyük başarı yakaladı. Topuz Yapı Proje Müdürü Hilmi Tarhan Köker, Ulupark Evleri'nin, yeraltı otoparkı, yüzme havuzu, fitness, geniş yeşil ve sosyal alanlar ve çocuk oyun parkıyla, hem yazlık hem de kışlık olarak kullanılabilecek yapıda tasarlandığını vurguladı. 


Depreme dayanıklı binalar İki ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatı tamamladıklarını belirten Köker, Ulupark Evleri'nde ısı ve ses yalıtımına özel önem verildiğini, projenin 3 ve 4 katlı olması sayesinde depreme dayanımının daha da arttırıldığına dikkat çekti. Köker, "Her aileye sunulacak yeraltı otoparkıyla hiçbir ailenin otopark problemi olmayacak"...