03 / 05 / 2024

ulus bulvarı açılış

ulus bulvarı açılış

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bayramda hizmete açılması planlanan Ulus Bulvarı'ndaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Denizli Ulus Bulvarı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bayramda hizmete açılması planlanan Ulus Bulvarı'ndaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Melikgazi Belediyesince Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete açılan Sultan Abdülhamid Han Bulvarı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "Yol medeniyettir" bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.

Ankara'daki 88 eserin açılışı gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte, Büyükşehir tarafından Başkent’te yapımı tamamlanan Yavuz Sultan Selim Bulvarı (Yeni Keçiören Bulvarı) ile 88 ayrı hizmet alanının açılışını yaptılar.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminde verdiği 27 şehit ve 221 gazisiyle kahramanlık destanı yazan Keçiören’de Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve 88 farklı hizmetin açılışını yaptı.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün yeni Keçiören bulvarı "Yavuz Sultan Selim" ile Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını tamamladığı 88 farklı hizmetin toplu açılışını yapacak.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın Keçiören trafiğini ve Fatih Köprüsü'nün yükünü önemli ölçüde rahatlatacak Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Büyükşehir Belediyesi’nin 88 farklı hizmetinin toplu açılışını yapacak.

Ankara'daki 88 proje 8 Kasım'da açılıyor!

Ankara'da Yavuz Sultan Selim (Yeni Keçiören) Bulvarı başta olmak üzere, 88 proje ve hizmet alanının toplu açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Başkan Melih Gökçek’in katılacağı törenle, 8 Kasım Salı günü yapılacak.

Başkentte 88 projenin toplu açılışı 8 Kasım'da!

Başkentte Yavuz Sultan Selim Bulvarı başta olmak üzere, 88 proje ve hizmet alanının toplu açılışı 8 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Düzce Ela Bahriye Oral Bulvarı'nın devamı açılıyor!

Düzce’nin güney bölümünde Kuyumcuzade bulvarının Aydınpınar caddesi ile bağlantısını sağlayan Ela Bahriye Oral bulvarının devamı da açılıyor.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Sümbüllü Bulvarımız hizmete girdiği zaman şehrimizin kuzey-güney bağlantısını da sağlamış olacak. Bu bulvarımız hizmete açıldığı zaman bu yöredeki insanlarımız şehir merkezine inmeden bu bulvarımızla daha çabuk güney kısmına inebilecekle

Alanya Saray Mahallesi'ndeki ağaçlık alan özel mülk sınırlarına alındı!

SARAY Mahallesi, Keykubat Bulvarı üzerinde bulunan ve imar planında yeşil alan-park olduğu belirtilen ağaçlık alanın bir vatandaş tarafından özel bahçe olarak kullanıldığı iddia edildi.

Ertuğrul Gazi Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Yapımına Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam edilen ve Ertuğrul Gazi Bulvarı adı verilen bulvarın çalışmaları sırasında açıklama yapan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, “İmamoğlu ilk defa 20 metrelik bir bulvara kavuşuyor” dedi.

Korkuteli Otogarı ve Fatih Bulvarı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Korkuteli’nde yapımı tamamladığı Otogar ve Fatih Bulvarı’nın açılışı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla açıldı. Çavuşoğlu , Korkuteli’nde olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti

ulus bulvarı açılış Haberi

ulus bulvarı açılış


Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde yapımını tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından, üst yapıya başladığı ilk nokta olan Ulus Caddesi’ndeki inşaat çalışmalarında sona gelindi. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bayram tatili olmasına rağmen çalışmalara son sürat devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı'nda çift yönlü trafiğe açılması planlanan Ulus'u inceledi. Çalışanlarla, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Zolan, Ulus Bulvarı'nın tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.


Trafik akışı çok seri olacak


Asfaltlama çalışmalarında sona geldiklerini, peyzaj ve kaldırım çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Başkan Zolan, 3 gidiş 3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritli bir bulvar olacak Ulus'ta trafik akışının çok seri olacağını dile getirdi. 6 şeridin yanında oto park şeridinin de olacağını kaydeden Başkan Osman Zolan, örnek bir bulvar olacak...