18 / 07 / 2024

ulus çubuklu ev

ulus çubuklu ev

Ulus Çubuklu'da yaşayan Bilgün Sazak yoğun trafik nedeniyle şehir içine taşınmaya karar verdi.

Eda Ece: Emlak haberleri seviliyor!

Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Ulus'ta ev aldığını iddialarını yanıtladı. 

Hande Erçel Ulus'a taşındı!

9 aydır aşk yaşayan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç arasında ilk kavga çıktı. Dalkılıç'ın Beykoz Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evinde kalan Erçel, aylık kirası 6 bin lira olan Ulus'ta bir eve taşındı.

Çubuklu Vadi Evleri'ndeki 15 milyonluk ev Emina Sandal'a kaldı!

 Mustafa Sandal ile Emina Sandal 9 yıllık evliliklerini bitirmek üzere. Mustafa Sandal Çubuklu Vadi Evleri'ndeki 4 katlı 15 milyon liralık villayı eşine bırakacak. 

Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları!

Mesa Çubuklu 28 projesi Beykoz'da Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları ne kadar?

Mesa 28 Çubuklu ev fiyatları!

"Hem boğaz, hem orman manzaralı, eşsiz bir konsept" sloganıyla basına tanıtılan Mesa Çubuklu 28 projesi 80 adet daireden meydana geliyor. İşte Mesa 28 Çubuklu 1 milyon 145 bin TL'den başlıyor. 

Mesa Çubuklu 28'de fiyatlar 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzası taşıyan Mesa Çubuklu 28 ön satışa çıkıyor. Mesa Çubuklu 28'de ev fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor.

Mesa Çubuklu 28 satılık!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Beykoz Mesa Çubuklu 28 projesi 81 adet daireden meydana geliyor. Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlıyor.

Bade İşçil Nişantaşı'ndan ev aldı!

2016 yılında boşanan oyuncu Bade İşçil ve Tarkan Süalp Ulus'taki evi satıldı. İşçil'e evden 1.5 milyon TL kaldı. Oyuncu bu parayla Nişantaşı'ndan ev aldı.

Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar Çubuklu Vadi Evleri'nden ev aldı!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti kiracı olarak oturdukları Beykoz'daki Çubuklu Vadi Evleri'nden 2.5 milyon dolara villa satın aldı. Çift yeni evine Haziran'da taşınmayı planlıyor.

Demet Akalın kiralık ev arıyor!

Önceki gün Ulus’ta bir siteden çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı Demet Akalın “Kiralık ev arıyorum, boş daireleri geziyorum” dedi.

İşte Oya Aydoğan'ın Ulus'taki evi!

Türk sinemasının usta isimlerinden Oya Aydoğan, Ulus'taki evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Antika biriktirmeyi sevdiğini söyleyen Oya Aydoğan, mavinin uğur getirdiğine inanıyor.

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Şahan Gökbakar Çubuklu Vadi'de 3 milyon dolara ev aldı!

Selin Ortaçlı ile evlenen Şahan Gökbakar'ı babalık heyecanı sardı. Eşi 4 aylık hamile olan Gökbakar, doğacak bebeği için 3 milyon dolara Çubuklu Vadi'de ev aldı..

ulus çubuklu ev Haberi

ulus çubuklu ev

Bilgün Sazak 2010’da Sinan Dereli’den boşandıktan sonra Ulus’tan Çubuklu’ya taşınmıştı. Vaktinin çoğu Etiler Akmerkez’deki mağazasında geçiren Bilgün Hanım yoğun trafik nedeniyle şehir içine taşınmaya karar vermişti. Görenleri hayran bırakan villasını satmak yada kiraya vermek gibi bir düşüncesi yokmuş. Bu evini de hafta sonları dinlenmek amacıyla kullanacak.


Posta