18 / 05 / 2024

Ulusal Elektromekanik İnşaat nerede

Ulusal Elektromekanik İnşaat nerede

Ulusal Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Keskin tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Eyüp Yolu Caddesi, Dünya İş Merkezi'nde kuruldu.

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğa Yiğit tarafından kuruldu.

Barınma enflasyonu yayılıyor! Barınmak dünya genelinde mi lüks oldu? 

ABD’de Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB) konut sektörüne ilişkin bir rapor kaleme aldı ve bu raporda barınma sorununa yer verildi. Peki barınmak dünya genelinde mi lüks oldu?  

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emre Petek tarafından kuruldu.

Elecon Elektromekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Elecon Elektromekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Uygun tarafından kuruldu.

Konut sektörü temsilcilerinden ‘Faizleri artırmayın’ çağrısı!

Amerika’da Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB), artan konut maliyetleri yüzünden ABD Merkez Bankasına (Fed) faiz artırımlarına son verme çağrısında bulundu.

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Cem Öztürk tarafından kuruldu.

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Günay tarafından kuruldu.

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Şeker tarafından kuruldu.

Dekare Elektromekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dekare Elektromekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ercan tarafından kuruldu. 

Kates Elektromekanik İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kates Elektromekanik İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferruh İşleyen tarafından kuruldu. 

Ulusal Elektromekanik İnşaat nerede Haberi

Ulusal Elektromekanik İnşaat nerede

Ulusal Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Keskin tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Eyüp Yolu Caddesi, Dünya İş Merkezi'nde kuruldu. 


Ulusal Elektromekanik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve dışında resmi,özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak.Yurt içinde ve dışında her türlü yol düzenlemeleri,yol parke taşları,bank,beton süs  eşyaları, asfalt,hazır beton ve bordür taşlarının  imalatını,ithalatını,ihracatını ve dahili ticaretini yapmak.Her türlü çevre düzenlemesi işlerini yapmak ve yaptırmak.Resmi,özel,şahıs ve kuruluşlara karşı konut, sınai işyeri, liman, tünel, yol,baraj, köprü, kanalizasyon,kanal sondajı, endüstri ve sanayi tesisleri, yapı dekorasyon ve her türlü dekorasyon işleri yapmak. Her türlü inşaat işleri yapmak ve yaptırmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat malzemelerinin inşaat makinelerinin  ve  parçalarının araç...