03 / 05 / 2024

Ulusal Kamu Entegre Veri Merkezi yapımı

Ulusal Kamu Entegre Veri Merkezi yapımı

Türkiye'ye ait yurt dışında saklanan dijital verilere ve Ulusal Kamu Entegre Veri Merkezi'nin inşası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ulusal Kamu Entegre Veri Merkezi'nin inşası meclis gündeminde!

Türkiye'ye ait yurt dışında saklanan dijital verilere ve Ulusal Kamu Entegre Veri Merkezi'nin inşası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü 2020'de açılacak!

Kocaeli'de Sağlık Bakanlığı'nca kamu- özel sektör işbirliğiyle inşa edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 25'i tamamlandı. Hastanenin 2020'de hizmete girmesi planlanıyor.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'ne 780 milyon avroluk yatırım!

Sağlık Bakanlığı'nın kamu özel ortaklığıyla kente kuracağı 7 hastanenin birleşiminden oluşan Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, 780 milyon avroluk yatırım bedeliyle Cumhuriyet tarihinde kente yapılan en büyük sağlık yatırımı olacak.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Yeni Zelanda'daki Awaroa Plajı ulusal park olacak!

Yeni Zelanda’da Awaroa adlı özel bir plajı satın alarak herkese açık bir kamu alanı haline getirmek isteyen çevreciler, 2.3 milyon dolar (6.9 milyon TL) topladı. Plaj, ulusal park olacak.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü 2016 Ağustos'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Bilkent Entegre Sağlık Kampusu 1 yıl sonra hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampusu şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü 2019'da açılacak!

Sağlık Bakanlığı'yla "kamu özel sektör işbirliği" modeli kapsamında sözleşme imzalayan Türkerler Holding, Ankara Etlik, İzmir Bayraklı ve Kocaeli'nde sağlık entegre tesisi için yaklaşık 2.2 milyar euroluk bir yatırıma hazırlanıyor.

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampusu'nun kredisi tamam!

DİA Holding tarafından kamu özel işbirliği (PPP) kapsamında hayata geçerilecek olan, 1.2 milyar euro tutarındaki Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampusu'nun proje finansmanı kredi sözleşmesi dün imzalandı.

AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi güncelleniyor!

AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi güncelleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerek AB çevre müktesebatında gerekse ulusal çevre mevzuatında kapsamlı değişiklikler gerçekleşen AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi’ni güncelliyor.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü 420 milyon Euro'luk yatırım!

Kamu özel ortaklığı modeliyle yapımı süren 1583 yataklı “Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü” projesinin finansmanında YDA Group; yerli ve yabancı bankalarla anlaşma sağladı.Hastanenin alanı toplam 600 bin metrekare.

Entegre Sağlık Kampüsü yabancı sermaye ile inşa ediliyor!

Yabancı sermaye sağlık sektöründe de iyice hissedilmeye başlandı. Rönesans Holding’in Adana’da Kamu Özel Ortaklığı ile yapacağı 1550 yataktan oluşacak Entegre Sağlık Kampüsü yabancı bankaların sağladığı krediyle inşa edilecek.

Ulusal Kamu Entegre Veri Merkezi yapımı Haberi

Ulusal Kamu Entegre Veri Merkezi yapımı

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, Türkiye'ye ait yurt dışında saklanan dijital verilere ve Ulusal Kamu Entegre Veri Merkezi'nin inşasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Cinisli, sorusunun Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Cinisli, ''Aşağıdaki sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

Cinisli, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Kritik devlet kurumlarımızın sahip olduğu stratejik önemde ulusal verilerimizin yedeklenip korunması şüphesiz hayati önemdedir. Verilerimizin ülkemiz sınırları içerisinde saklanması için fizibilite çalışmalarının yapıldığına dair yazılı ve görsel medyada haberler yer almıştır. Bununla birlikte projelendirme aşamasında olduğu duyurulan “Ulusal Kamu Entegre Veri Merkezi”nin de Ankara'da inşa edileceği ifade edilmektedir.''

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli'nin soruları:
1. Ülkemizin yurtdışında...