10 / 05 / 2024

Uluslararası Araştırma Grubu 2016

Uluslararası Araştırma Grubu 2016

Uluslararası Anıtlar ve Sitler Konseyi Türkiye Milli Komitesi (ICOMOS) ve INTERFEST üyelerinin de aralarında bulunduğu, "Uluslararası Araştırma Grubu", Gelibolu Yarımadası'nda incelemelerde bulundu.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Kocaeli'nin kentsel dönüşüm araştırma raporu hazırlandı!

AKP Milletvekili İlyas Şeker, riskli yapıların kentsel dönüşüm sürecinde depreme dayanıklı olarak yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti. Şeker, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm araştırma raporunu hazırladı. Her yıl uluslararası deprem gerçeği ve kentleşme çalıştayını yapıyor" dedi...

Uluslararası Araştırma Grubu Gelibolu Yarımadası'nı gezdi!

Uluslararası Anıtlar ve Sitler Konseyi Türkiye Milli Komitesi (ICOMOS) ve INTERFEST üyelerinin de aralarında bulunduğu, "Uluslararası Araştırma Grubu", Gelibolu Yarımadası'nda incelemelerde bulundu.

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

İzmir’de dijital Hastane olarak hizmete giren Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılışını yapan sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 40 bin yatak kapasiteli 230 tane hastaneyi aynı anda yapabilen dünyada bir başka ülke olmadığını söyledi.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 19 Ekim'de açılacak!

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı "Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi" Pazartesi günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından açılacak.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açılacak mı?

7 Haziran seçimleri öncesi Konak Tüneli'ni açan AKP iktidarı şimdi de Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni açacak. Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ise açılışı doğruladı.

Emtest Araştırma Geliştirme ve Test Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Emtest Araştırma Geliştirme ve Test Çözümleri Anonim Şirketi, Canan Karadeniz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Semih Volkan Bayraktar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Tuzla'da kuruldu.

TÜİK gelir ve yaşam koşulları araştırma istatistiklerini açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumunca (TÜİK), Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırma İstatistiklerinde gelir dağılımı, yoksulluk veya ilgili göstergelerin karşılaştırılabilirliğinde herhangi bir sorun bulunmadığı bildirildi.

Kuzey Araştırma Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Araştırma Danışmanlık Organizasyon Hizmetleri Limited Şirketi, Ömer Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Şehir Er Cihan Namlı Caddesi'nde kuruldu.

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi, Salim Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Şamlı Sokak'ta kuruldu.

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadullah Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

Enhas Araştırma Geliştirme Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enhas Araştırma Geliştirme Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazenin Güre tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Maltepe, Yalı Mahallesi, Çiçekdağı Sokak'ta kuruldu.

Uluslararası Araştırma Grubu 2016 Haberi

Uluslararası Araştırma Grubu 2016


Uluslararası Anıtlar ve Sitler Konseyi Türkiye Milli Komitesi  (ICOMOS) ve INTERFEST üyelerinin de aralarında bulunduğu, "Uluslararası Araştırma Grubu", Gelibolu Yarımadası'nda incelemelerde bulundu.


Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı Mehmet Gürkan tarafından karşılanan grup, burada tarihi yarımada hakkında bilgilendirildi.


Bölgedeki kale, tabya ve şehitlikleri gezerek, inceleyen grup, yabancı mezarlıklar hakkında bilgi aldı.


INTERFEST Başkanı Dr. Hans-Rudolf Neumann, ziyarete ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgeye ilginin özellikle son bir kaç yılda daha da arttığını belirtti.


Amaçlarının bölgenin turizm pazarlamasındaki sorularına yanıt bulmak olduğunu ifade eden Neumann, "Bunun yanında Gelibolu Tarihi Alanı'nda bulunan ve önem teşkil eden askeri savunma yapılarının uluslararası platformda tanıtımına katkı sağlamak için buradayız." diye konuştu.


İki gün süren inceleme gezisinde grup üyelerine, Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı yetkilileri eşlik...