03 / 05 / 2024

Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali

Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali

Monheim Belediye Başkanı Daniel Zimmerman, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret etti Almanya’nın Köln eyaletine bağlı Monheim’ın Belediye Başkanı Daniel Zimmerman, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi ziyaret etti.

Ataşehir Örnek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi, 1565 ada, 23 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

Ataşehir Sinpaş Time iletişim bilgileri!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında konumlandırılan Sinpaş Time Ataşehir projesinde ön satışlar başladı..

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi!

Sinpaş Time Ataşehir satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa edilen projede topraktan satışlar başladı. 

Sinpaş Time Ataşehir fiyat!

Lansmanı kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek olan Sinpaş Time Ataşehir'de topraktan ön satışlar başladı. Proje İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında yükselecek..

Sinpaş Time Ataşehir'de 1+1'ler 532 bin TL'ye! Yeni proje!

Sinpaş Time Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında hayata geçiriliyor. Topraktan satışların başladığı projede 1+1 dairelerin ortalama fiyatları 532 bin TL olarak belirlendi. 

Park Inn by Radisson Ataşehir açıldı!

Park Inn by Radisson Ataşehir hizmete açıldı. 128 odadan meydana gelen otel Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına yakın konumda yer alıyor. 

Ataşehir Sinpaş Palas Finans Şehir fiyat 2017!

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Sinpaş Palas Finans Şehir projesi Uluslararası Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alıyor. Ataşehir Sinpaş Palas projesi 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Ataşehir Sinpaş Palas Finans Şehir fiyat 2017...

Artaş Avrupa Office Ataşehir Projesi!

Avrupa Office Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin karşısında Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek...

Ataşehir Cep Otogarı ihalesi 23 Haziran'da!

2017 yılında tamamlanması hedeflenen Ataşehir Cep Otogarı ihalesi 23 Haziran Perşembe günü yapılacak.

Ataşehir Türkiye'de finansın kalbi olacak!

Ataşehir'de devlet desteğiyle sıfırdan planlanarak İstanbul Uluslararası Finans Merkezinin oluşturulduğunu dile getiren Sheraton Grand İstanbul Ataşehir Genel Müdürü Soner Metin, yatırımların bu bölgeye yoğunlaştığını söyledi.

Ataşehir Atapark Rekreasyon Alanı ihalesi 22 Mart'ta!

Atapark Rekreasyon Alanı yapılması ve intifa hakkı kaşılığı işletilmesi işi 22 Aralık 2015 ve 23 Şubat 2016 tarihlerinde ihale edilmişti. Ataşehir Belediye Başkanlığı projeyi 22 Mart'ta tekrar ihaleye çıkarıyor.

Sinpaş Palas Ataşehir satış fiyatları!

Sinpaş Palas Ataşehir satış fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. İlk etabında 160 adet konutun bulunduğu proje Uluslararası Finans Merkezi’nin karşısında hayata geçiriliyor.

Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali Haberi

Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali

Monheim SPD (Sosyal Demokrat Parti) Parti Başkanı Goller ve Monheim CDU (Hristiyan Demokrat Parti) Başkanı Gronauer ile birlikte Ataşehir’i ziyarete gelen Monheim Belediye Başkanı Zimmerman, Ataşehir ve Monheim’ın kardeş şehir olması için çalıştıklarını söyledi.


Başkan İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İlhami Yılmaz ve Kalender Özdemir ile birlikte Alman misafirlerin yaptığı sohbette, Türkiye ve Almanya gibi iki ülkenin büyük dostluk ve işbirliğinin Ataşehir ve Monheim arasında da geliştirilmesi görüşüldü.


Bu yıl “Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali” için Monheim’dan gelen 24 Alman öğrenci Ataşehir’de misafir edilmişti, buna karşılık 10 Ataşehirli çocuk da Haziran ayında Monheimlı ailelerin yanında bir hafta kalarak bu dostluğun artmasını sağlamışlardı.


Monheim Belediye Başkanı Zimmerman’ı Ataşehir’de karşılayanlar arasında Monhaim’ı ziyarete giden Ataşehirli çocuklar da vardı. Çocuklar hem Ataşehir Belediye Başkanı...