04 / 05 / 2024

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı

Foça'da Hanedan Plajı, Phokaia Otel, Pollen Tatil Köyü, Leon Otel, Mackerel Tatil Köyü ve Foça Belediyesi Karakum Plajları olmak üzere 6 plaj Mavi Bayrak aldı...

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İremworld Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Eğitim Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Bpa Dış Ticaret Endüstriyel Ve Medikal Ekipmanlar tarafından kuruldu.

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Antalya Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi içerisinde kurulması planlanan "Sıfırdan Başlayalım Çevre Eğitim Merkezi" için çalışmalara hızla devam ediliyor.

Konfirm Uluslararası Belgelendirme Denetim Test Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfirm Uluslararası Belgelendirme Denetim Test Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kethüdaoğlu ve Yunus Nazırlı tarafından kuruldu.

TOKİ’den 14 bin 782 eğitim binası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ), bugüne kadar inşası devam eden ve tamlanan eğitim binalarının sayısı 14 bin 782'ye ulaştı...

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Bilgili tarafından kuruldu.

Makrosistem Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Danışmanlık ve Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Makrosistem Laboratuvar Hizmetleri Gıda Kimya Çevre Danışmanlık ve Eğitim Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı Haberi

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı


İzmir'de 32 plaj ödül alırken Foça'da mavi bayrak almaya hak kazanan Hanedan Plajı, Phokaia Otel, Pollen Tatil Köyü, Leon Otel, Mackerel Tatil Köyü ve Foça Belediyesi Karakum Plajlarının yetkilileri sertifika ve bayraklarını Türkiye Çevre Eğitim Vakfı İzmir-Aydın İl Mavi Bayrak Koordinatörü Doğan Karataş'ın elinden aldı.


Hanedan Tatil Köyünde düzenlenen mavi bayrak teslim töreninde konuşan Çevre Vakfı temsilcisi Doğan Karataş, Türkiye sahillerinde bu yıl 355 plajda mavi bayrak dalgalanacağını söyledi. Karataş, bu sayı ile Türkiye'nin dünyada dördüncü sırada olduğuna ve dünya üçüncülüğünün 3 plaj farkı ile 358 plajına mavi bayrak alan Fransa'ya karşı kaybedildiğine dikkat çekerek, 'Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi gelecek yıl dünya üçüncülüğüne adayız. Türkiye genelinde geçtiğimiz yıla göre mavi bayraklı plaj sayımızın yüzde onluk bir artışa tekabül...