29 / 04 / 2024

Uluslararası Emlak Fuarı

Uluslararası Emlak Fuarı

Özyurtlar İnşaat’ın otel ve rezidanstan oluşan en yeni projesi N5 Suites, Türkiye’den önce Kuveyt’te düzenlenen Uluslararası Emlak Fuarı'nda tanıtıldı. Arap yatırımcılardan büyük ilgi gören proje Beylikdüzü’nde inşa ediliyor...

Moskova'da 19’uncu Uluslararası Emlak Fuarı gerçekleştirildi!

Moskova’da 19’uncu Uluslararası Emlak Fuarı’na katılan Proje Beyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Biz Rusya’ya sadece Akdeniz’i pazarlamaya çalışıyoruz. Halbuki Rusya sadece yazlık satabileceğimiz bir ülke değil” dedi

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran'da!

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği ve sektöre yönelik paylaşımların yapılacağı İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran 2018 tarihinde başlayacak. 

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

ERA Gayrimenkul CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul, "Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı" mottosuyla CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleşecek  CNR Emlak Fuarı'na katılıyor...

CNR Emlak Fuarı'na gitmeden yatırım yapmayın!

23 Kasım ile 26 Kasım tarihleri arasında ziyarete açılacak olan CNR Emlak Fuarı'nı ziyaret etmeden yatırım yapmayın.

CNR Emlak Fuarı için geri sayım başladı!

CNR Expo Yeşilköy'de 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CNR Emlak Fuarı'na yer ve yabancı yatırımcılar katılacak.

Ankara Emlak Fuarı'nın gözdesi Osmangazi!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’nın gözdesi oldu.

Soğanlı Dönüşüm Projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara Emlak Fuarı’nın gözdesi oldu.

TOKİ'den CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

Türk emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli kurumlarından TOKİ (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) CNR Emlak Fuarının en büyük destekçilerinden biri oldu.

Uluslararası Emlak Fuarı Haberi

Uluslararası Emlak Fuarı

İnşaat sektöründe 23 yılı geride bırakan Özyurtlar İnşaat, Beylikdüzü’nde hayata geçireceği N5 Suites projesini ilk olarak Kuveyt’te tanıttı. Kuveyt Uluslararası Emlak Fuarı’na katılan Özyurtlar İnşaat,  otel ve rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites projesiyle özellikle Arap yatırımcılardan tam not aldı. 16 katlı projede 132’si otel odası, 190’ı daire, 8’i dükkan olmak üzere toplam 330 bağımsız bölüm bulunuyor. 132 odalı N5 Suites Otel’de 101 adet 1+0 (stüdyo) ve 31 adet de 1+1 daire bulunuyor. Projede yer alan stüdyo daireler 40 metrekare büyüklüğünde. 1+1 dairelerin büyüklüğü ise 75 ve 87 metrekare arasında değişiyor. Diğer projelerden farklı olarak her dairede bir de balkon yer alıyor. N5 Suites’te daire fiyatları 149 bin liradan başlıyor 350...