06 / 05 / 2024

uluslararası İzmir Travel Fuarı

uluslararası İzmir Travel Fuarı

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 4- 7 Aralık tarihlerinde İzmir'de 8.'si gerçekleşen Uluslararası İzmir Travel Fuarı'nın Kastamonu ve ilçeleri adına oldukça faydalı geçtiğini belirtti.

Konfor Mobilya 160 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Modeko 31. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nda değerlendirmelerde bulunan Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, Türkiye genelinde 160 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini belirtti...

İzmir’de cemevleri imar planına ibadethane olarak işlenecek!

Uluslararası İzmir Alevilik Bektaşilik Günleri'ne katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yaptığı açıklamada “Cemevlerinin ibadethane statüsünün imar planına işlenmesi konusunu meclis gündemine getirdik” dedi.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

22. Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de açıldı!

Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarı Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir'de 22'nci kez açıldı. Terör saldırılarına ve ekonomik krize rağmen dünyanın 32 ülkesinden katıl gelen katılımcılar içinde iptal yaşanmadı.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

İzmir Mimarlık Merkezine uluslararası ödül!

İZMİR’in Konak ilçesi Alsancak semtinde yer alan eski Tekel deposunun restorasyonuyla yapılan Mimarlar Odası İzmir Şubesi/ İzmir Mimarlık Merkezi binası uluslararası bir mimarlık ödülü kazandı.

İzmir Mimarlık Merkezine uluslararası ödül!

İzmir’in Konak ilçesi Alsancak semtinde yer alan eski Tekel deposunun restorasyonuyla yapılan Mimarlar Odası İzmir Şubesi/ İzmir Mimarlık Merkezi binası uluslararası bir mimarlık ödülü kazandı.

Güzel İzmir Oteli BID uluslararası kalite ödülü aldı!

GÜZEL İzmir Oteli, dünyanın en büyük kalite zirve ödülü olarak kabul edilen BID, ( iş inisiyatifi yönelimleri ) uluslararası kalite ödülü kazandı.

Uluslararası Expo Fuarı Roma turizmine büyük katkı sağlayacak!

En son 5 yıl önce Şanghay'da düzenlenen Uluslararası Expo Fuarı dün İtalya'nın Milano kentinde kapılarını açtı. İzmir'in yarışıp 21 oyla kaybettiği etkinliği 6 ayda 20 milyon kişi takip edecek.

uluslararası İzmir Travel Fuarı Haberi

uluslararası İzmir Travel Fuarı

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 4-7 Aralık tarihlerinde İzmir'de 8.'si gerçekleşen Uluslararası İzmir Travel Fuarı'nın Kastamonu ve ilçeleri adına oldukça faydalı geçtiğini belirterek bu verimliliğin önemli unsurunun da sunulan ürünlerin dışında Kastamonu Valimiz Sayın Şehmus Günaydııı'ın bu konudaki önderliği, tanıtım becerisi ve turizme olan yatkınlığı olduğunu kaydetti. 

Hem TÜRSAB nezdinde hem de İzmir bölgesinde kendisinin çok geniş çevreye sahip olması ve Kozmik Bilim Uzmanı Sayın Ahmet Maranki'yi de devreye koyarak yaptırdığı bölgemize ait ürünler ve tarihi değerlerin Kastamonu'ya turizm anlamında ivme kazandıracaktır diyen Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, "Bu anlamda değerli valimize bir yerel yönetici olarak ve Taşköprü Belediye Başkanı olarak şükranlarımı sunuyorum" dedi. 


Arslan son olarak şöyle devam etti: "Kastamonu turizminin Sayın Valimizle çok büyük mesafeler alacağını ve önümüzdeki Emıtt...