17 / 05 / 2024

Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi

Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi

Bu yıl ilki düzenlenecek Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi 'nde, sektörün durumu, Aliağa 'daki sektörel potansiyeller ve bu potansiyelin geliştirilmesi için yapılacaklar ele alınacak.

Silikon Vadisi Bankası'nın iflası, risk yönetimi ve likidite politikalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi!

Fitch adlı uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının, artan faiz oranları ortamında risk yönetimi ve likidite politikalarının ne kadar önemli olduğuna işaret ettiğini belirtti.

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Mersin Uluslararası Limanı'nın fiziki koşulları mecliste!

Mersin Uluslararası Limanı'nın fiziki koşulları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sıdalı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hurşit Şen, Roy Kömürcü ve Tolga Eriz ortaklığında kuruldu. 

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ'nin çalışma esasları belirlendi!

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ, faaliyet alanı kapsamında her türlü ticari ve finansal faaliyetleri yapabilecek, yerli ve yabancı ortaklıklar kurabilecek, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla çeşitli iş birlikleri gerçekleştirebilecek.

RES Gayrimenkul'den taşınmazda kiralama ve satış yönetimi!

RES Gayrimenkul teknolojik alt yapısı ile bu güne kadar bir çok ulusal ve uluslararası firmanın endüstriyel tesis arayışına çözüm üretti. İşte RES Gayrimenkul ile ticari gayrimenkulde kiralama ve satış yönetimi...

IPMC Uluslararası Proje Yönetimi Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

IPMC Uluslararası Proje Yönetimi Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi, Serap Nur Uzunoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.

Structurmarine Liman Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Structurmarine Liman Proje Yönetimi Limited Şirketi, 4 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Structure Marine Amarco Inc. ortaklığında, Beykoz Rüzgarlıbahçe Mahallesi 'nde kuruldu.

Koza'ya 2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü!

Avrupa Komisyonu '2014 Uluslararası İnovasyon Yönetimi Ödülü'nü 2 binden fazla uluslararası firma arasından Garanti-Koza iştiraki olan, profesyonel bina ve tesis yönetim firması Koza Yönetim ve Servis kazandı.

Aliağa 2. Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi çalışmaları başladı!

Aliağa’yı Akdeniz ve Ege’de ülkemize stratejik üstünlük sağlayan ihracat ve lojistik merkezi haline getirmeyi hedefleyen Aliağa Ticaret Odası(ALTO), ‘2. Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi’nin hazırlıklarına başladı.

Site yönetimi karar defteri nasıl yazılır?

Site yöneticisi tarafından belirlenen tarihlerde site yönetim toplantısı yapılıyor. Toplantıda alınan kararların site yöneticisi tarafından kayda geçmesi gerekiyor. Peki, site yönetimi karar defteri nasıl yazılır?

Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi Haberi

Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi



İzmir'in Aliağa ilçesi, 1. Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Aliağa Ticaret Odası'nın, 9 Kasım Cumartesi günü düzenleyeceği zirve, Türkiye'deki sektörün bileşenlerini buluşturacak. Bu yıl ilki düzenlenecek Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi'nde, sektörün durumu, Aliağa'daki sektörel potansiyeller ve bu potansiyelin geliştirilmesi için yapılacaklar ele alınacak. Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka zirvede, konteyner taşımacılığı, liman yönetimi konusunda mevzuatlar, liman ve lojistik entegrasyonu, operasyonel faaliyetler, lojistik köyler, Avrupa'dan lojistik köy örnekleri ve yönetim biçimleri gibi konuların tartışılacağını belirtti.


Yoğun katılım bekleniyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İç Sular Genel Müdürlüğü, Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TURKLİM), Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi'nin desteğiyle yapılacak olan 1. Uluslararası Liman Yönetimi ve...