09 / 05 / 2024

Uluslararası Mermer Taş Fuarı

Uluslararası Mermer Taş Fuarı

Dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’na katıldı..

Uluslararası yatırım pozisyonu Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Mayıs’a dair Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verisini yayımladı. Bu kapsamda Uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu.

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Küresel kargo taşımacılığında düşüş sürüyor!

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), 2023 yılı Nisan ayı global hava kargo piyasalarına yönelik verileri yayınladı. IATA, 2022’nin talep performansına göre daha yavaş olmakla beraber düşüşün sürdüğünü paylaştı.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gkn Global İnşaat Peyzaj Madencilik Mermer Toprak Taşımacılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İdris Baykara tarafından kuruldu.

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Workin House İnşaat Hafriyat Metal Mermer Oto Yedek Parça Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Can tarafından kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asta İnşaat Metal Makina Mermer Elektrik Otomotiv Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Bozkurt tarafından kuruldu.

6. Uluslararası Taş Kongresi 23-26 Mart'ta!

Doğal taş sektörünün temsilcileri 23-26 Mart 2021 tarihlerinde dúzenlenecek olan 6. Uluslararası Taş Kongresi'nin danışma kurulu toplantısında buluşacak.

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cab İnşaat Metal Elektrik Mermer Plastik Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Alp tarafından kuruldu.

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Doğal Taş Mermer Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Başkut tarafından kuruldu.

Uluslararası Mermer Taş Fuarı Haberi

Uluslararası Mermer Taş Fuarı

32 yıldır Amerika ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.


Geniş ürün yelpazesi ile dikkatleri üzerine çeken Tureks Stone, yurt dışında katıldığı fuarlarla uluslararası pazarda güçlenmeye devam ediyor. 6-9 Mart tarihleri arasında Çin’in Ziamen kentinde dünyanın mermer ve doğal taş sektörünü buluşturan en büyük fuarı Xiamen’de Tureks Stone, göz alıcı doğal taşlarını katılımcılara sergiledi.

40 Türk firmasının katıldığı ve 30 m2 alanda kurulan standı ile Tureks Stone, tasarımları ile yoğun ilgi görürken yabancı yatırımcılar ile de işbirliği yapma fırsatı buldu. Xiamen Fuarı’nın yurtdışında Türk mermerinin tanıtımı için çok önemli bir fuar...