15 / 05 / 2024

uluslararası mühendislik ve tasarım kongresi

uluslararası mühendislik ve tasarım kongresi

Kocaeli'de düzenlecek 1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi'nin başkanlığını Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mümin Şahin yapacak.

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Onay Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samettin Murat Ayan ve Deniz Önder ortaklığında kuruldu.

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Er tarafından kuruldu.

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.Rahman A.A.A. tarafından kuruldu.

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Archıcon Uluslararası Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Shıralıyev tarafından kuruldu.

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akkar tarafından kuruldu.

Idearc Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Idearc Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Erdem Özlü tarafından açıldı.

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

Reva Grup Elektrik Mühendislik Ve Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Reva Grup Elektrik Mühendislik Ve Proje Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yavuz tarafından kuruldu. 

Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Esen, Ahmet Baran Esen ve Mehmet Ali Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Interıor Mimarlık Mühendislik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Müge Çakır Değirmenci tarafından kuruldu. 

Powerfuture Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Powerfuture Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Kavilcioğlu tarafından kuruldu. 

Piri Yazılım Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Yazılım Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Yücel Altaş tarafından kuruldu. 

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erikli Mühendislik Ve Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Resul Erikli tarafından kuruldu.

uluslararası mühendislik ve tasarım kongresi Haberi

uluslararası mühendislik ve tasarım kongresi

Kocaeli'de düzenlecek 1. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi'nin başkanlığını Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mümin Şahin yapacak.


Prof. Dr. Şahin, yaptığı açıklamada kongrenin ana temasının "Mühendislik ve tasarım uygulamaları" olacağını söyledi.


Kongrede, farklı mühendislik dalları başta olmak üzere, mimarlık ve tasarım alanından çalışmalara yer verilecek konulara multidisipliner yaklaşımlar çerçevesinde hayat kazandırmayı hedefllediklerini ifade eden Prof. Dr. Mümin Şahin, şunları kaydetti:


"Kongrede, bir çok farklı mühendislik alanının bir araya gelerek ortaya çıkarmış olduğu uygulamaların başta alana ve tüm dünya insanlarına olan katkıları üzerinde durulacaktır. Ulusal ve uluslararası alanda yapılan mühendislik uygulamalarının bugünkü geldiği nokta ve ilerleyen süreçte yapılması planlanan çalışmaların neler olduğu hakkında bilgi edinilecektir. Yine birbirinden değerli bilim insanının katılarak alana yönelik görüş ve önerilerini...