29 / 04 / 2024

Uluslararası Sivil Havacılık Günü

Uluslararası Sivil Havacılık Günü

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi'nde Uluslararası Sivil Havacılık Günü dolayısıyla "Antalya Bölgesinde Havacılık Gelişimi" konulu panel düzenlendi. Panelde Burhan Sili Manavgat'a da havalimanı gerebileceğini belirtti...

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Target Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Target Havacılık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmet Kurcan tarafından kuruldu.

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Ali Erdem Çapan tarafından kuruldu.

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Condor Havacılık Anonim Şirketi Kuruldu!

Condor Havacılık Anonim Şirketi Şişli’de Murat Karamancı tarafından kuruldu!

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı. İşte ilanın tüm detayları...

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Benhan Alpman tarafından kuruldu.

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozmik Havacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güvengez tarafından kuruldu.

Uluslararası Sivil Havacılık Günü Haberi

Uluslararası Sivil Havacılık Günü

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, konuşmasında Alanya-Gazipaşa Havalimanı'nm Alanya'ya katkılarını anlattı. Sili, "Havalimanları ticaret merkezleri olarak planlanıyor. Müşterilere ne tür hizmet verirseniz verin uçak yoksa hiçbir anlamı yok. 


Gazipaşa'nın açılmasıyla birlikte büyük firmalar analizler aldı ve şimdi planlamalar yapıyor. 

2023 yılında 50 milyon turist bekleniyor ve böyle giderse Manavgat'a da havalimanı yapılması gerekecek. Charter seferlerin yanında tarifeli seterler de olmalı ki kışın da turizmde hareketlilik olsun" dedi. 

'Potansiyel artırılmalı' Alanya'nın daha çok deniz, kum, güneş üçlemesiyle ön plana çıkan bir kent olduğunu, son zamanlarda golf turizmiyle ilgili de çalışmaların yapıldığını belirtti. Sili, "Türkiye'nin en büyük 3'üncü kongre merkezine sahibiz. 


Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nm (BAKA) destekleriyle son zamanlarda doğa sporları hazırlığı da var....