29 / 04 / 2024

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı. Personel alım ilanı bugünkü Resmi Gazete de yayınlandı. İşte ilanın tüm detayları...



Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan ilanda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesine çeşitli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Sivil Havacılık bünyesine personel alınacak! 17 bin TL maaş verilecek!  

Yayınlanan ilana göre; havacılık sertifikasyon uzmanı, hava trafik emniyeti elektronik personeli, havacılık bilgi yönetimi uzmanı, pilot, uçuş tabibi, kabin emniyet uzmanı, ekip planlama uzmanı, uçuş teknisyeni, uçak kontrol ve bakım makinisti, hava trafik kontrolörü pozisyonlarına toplamda 28 personel alınacak. 

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden online olarak yapabilecekler. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön