28 / 04 / 2024

Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışması

Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışması

Mardin Müzesi "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri (IDCA) yarışmasında birincilik ödülü aldı. Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışmasında "Gençlere Yönelik En İyi Program" dalında altın ödüle layık görüldü.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Haye Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halime Çolpantekin, Hasan Akgün ve Yeşim Çolpantekin Akgün ortaklığında kuruldu.

Burçin Şimşek Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçin Şimşek Mimarlık Tasarım Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 25 bin TL sermaye bedeli  ile Nazire Burçin Şimşek tarafından kuruldu.

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Birden Kentsel Yapı Tasarım İnşaat Müşavirlik Sanayi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli Deniz Şimşek tarafından kuruldu.

Hcr Tasarım Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hcr Tasarım Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Şimşek tarafından kuruldu.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Agit Sağın tarafından kuruldu.

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

Tago Architects tasarım merkezi oldu!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ önderliğindeki Tago Architects; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması hedefiyle ortaya koyduğu teşvik desteğini alarak “Tasarım Merkezi” unvanını aldı. 

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Perfekt Dizayn Tasarım İnşaat Turizm Bilişim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Nalbantlı tarafından kuruldu. 

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gümülcineli, Etem Yaman ve Mert Ayanoğlu ortaklığında kuruldu.

Gebze'ye Tasarım Vadisi kurulacak!

Resmi Gazete yayınlanan 2018-2020 Tasarım Stratejisi ve Eylem Planı’na göre Gebze'de Tasarım Vadisi kurulacak. Vadi kapsamında yapılar kurularak tasarımcıların ve sanayinin etkileşim içerisinde faaliyet göstermeleri sağlanacak.

Mimar Cüneyt Darı'ya Uluslararası A' Tasarım Ödülü!

Türk mimar Cüneyt Darı, İtalya'da düzenlenen Uluslararası A' Tasarım Yarışması'nda  "Selectum Dreams Hotel" projesi ile ödül aldı.

Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışması Haberi

Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışması

Mardin "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışmasında "Gençlere Yönelik En İyi Program" dalında altın ödüle layık görüldü.


Mardin Müzesi "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri (IDCA) yarışmasında birinciliği elde etti. Paris'te bulunan Agenda İletişim Ajansı'nca 7 Kasım'da 14'üncüsü Sidney'de düzenlenen ve 17 ülkeden 76 müzenin 96 projesinin katıldığı Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışmasında Mardin Müzesi "Gençlere Yönelik En İyi Program" dalında altın ödüle layık görüldü.


Mardin Müze Müdürü Nihat Erdoğan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile katıldıkları IDCA yarışmasına katılan 96 proje arasında birincliği elde ettiklerini söyledi. Erdoğan "Türkiye'deki bir müze, bu dalda ilk defa ödül aldı. ABD ve Avusturalya'dan bir müze ile finale kalmıştık" diye konuştu.


Yeni Şafak...