17 / 05 / 2024

Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı

Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı

İstanbul’da 143 yıldır toplu ulaşımın tek adresi olan İETT, bu yıl Toplu Ulaşım Haftası etkinlikleri kapsamında Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’nın yedincisini düzenliyor. İETT, nostaljik otobüsleri, bu fuarda görücüye çıkaracak.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

Türkiye'den akıllı ulaşım sistemlerinde atak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan, yerli ve milli kaynaklardan faydalanan, sürdürülebilir akıllı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla eylem planı hazırladı. 

Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü Gebze'de kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü’nü ilk etapta, TÜBİTAK MAM Enerji Enstitüsü'nde yaklaşık 100 uzmanla Gebze’de kuruyoruz'' dedi.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Rize Ulaşım Master Planı protokolü imzalandı!

RİZE Belediyesi ile Gazi Üniversitesi, Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri arasında ‘Rize Ulaşım Master Planı’ protokolü imzalandı.

Didim Ticaret Odası Yapı ve Gıda Fuarlarına ücretsiz ulaşım sağlıyor!

Didim Ticaret Odası, 21. İzmir Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri Fuarı ile FOODEX İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na ücretsiz ulaşım sağlayacağını açıkladı.

Ritim İstanbul Rezidans ulaşım!

120 aya kadar vadelendirme sağlanan projede daire tipleri 1+1'den dubleks 5+1' e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Ritim İstanbul Rezidans ulaşım bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Loft Up ulaşım!

Loft Up ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa ediliyor. Ataşehir Loft Up projesi 90 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Çukurova Üniversitesi Çevre ve Ulaşım Çalıştayı düzenleyecek!

Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü, TÜBİTAK'ın da desteğiyle, 13- 14 Mayıs tarihlerinde uluslararası katılımlı "Çevre ve Ulaşım Çalıştayı" düzenleyecek.

Mist Yenisahra projesi ulaşım!

Mist Yenisahra projesi ulaşım bilgilerine göre proje Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu, Barbaros Mahallesi ile Uluslararası İstanbul Finans Merkezi ve Göztepe arasında kalıyor. Proje Mist İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Konya'ya Toplu Ulaşımda Erişilebilirlik Ödülü verildi!

Transist 2014 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı kapsamında Türkiye’de toplu ulaşımın en iyilerine ödülleri verildi. Yapılan değerlendirme sonucunda, Konya Büyükşehir Belediyesi’ne “Erişilebilirlik Ödülü” verildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Güvenli Hizmet Ödülü'nün sahibi oldu!

İBB ve İETT işbirliğiyle 19 - 20 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Transist 2014 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı`nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi ‘Güvenli Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Kayseri Toplu Ulaşımda Verimlilik Ödülü'ne layık görüldü!

TRANSİST Uluslararası Toplu Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı organizasyonu bu yıl toplu ulaşımın en iyilerini belirledi. Organizasyonda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Verimlilik Ödülü 'ne layık görüldü.

Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı Haberi

Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı

19-20 Aralık tarihlerinde toplu ulaşıma dikkat çekilecek olan organizasyonda toplu taşımacılık alanında hizmet veren tüm kurum ve otoriteler yer alacak. Ulusal ve uluslararası alanda büyükşehir ve il belediyeleri, üniversiteler, akademisyenler, deniz, kara, demiryolu ve raylı sistem ulaşımında ürün tedarik eden ve hizmet veren firmalar ile sivil toplum kuruluşlarının da katılacağı program İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak.


Programın açılışına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş gibi isimler katılırken sempozyumda konuşma yapacak isimler arasında THY Genel Müdürü Temel Kotil, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Ulaşım AŞ Genel Müdürü Ömer Yıldız gibi isimler de yer alıyor.


Transist 2014 7. Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’nın bu yılki ana teması ise “Toplu Ulaşımda 4S:...