03 / 05 / 2024

Uluslararası Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı

Uluslararası Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı

Bu yıl 20'ncisi düzenlenen Uluslararası Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı (YAPEX) açıldı

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’na (YAPEX) katıldı. Stantta Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıttı.

22. Uluslararası Yapı Malzemeleri Fuarı'na Samsun Belediyesi de katıldı!

13-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Denetleme ve Restorasyon Fuarı'na katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi "Tarihimize Yer Açıyoruz" sloganı ile ziyaretçilerle buluştu...

Çaldır İnşaat Yapı Malzemeleri Harfiyat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çaldır İnşaat Yapı Malzemeleri Harfiyat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Çadır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Özares İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özares İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sebahattin Mızrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Kartal, Yakacık, Yeni Mahalle'de kuruldu.

Tork Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tork Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muharrem Şükrü Deste Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

Erseis Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erseis Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Ersin Özçelik tarafından İstanbul Kartal'da kuruldu.

Temir Çelik Kapı ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temir Çelik Kapı ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Cuma Temir tarafından İstanbul Bağcılar'da kuruldu....

Nilin İnşaat Yapı Malzemeleri Makine Hırdavat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nilin İnşaat Yapı Malzemeleri Makine Metal Hırdavat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile açıldı.

Teorim Yapı Malzemeleri ve İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teorim Yapı Malzemeleri ve İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin ortakları; Füsun Apaydın, Satı Şule Çelik, Elif Yılmaz...

Tolgabey Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Danışmanlık Nakliyat Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tolgabey Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Danışmanlık Nakliyat Maden Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde Tolga Sarı tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Metin Türkdoğan tarafından İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Uluslararası Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı Haberi

Uluslararası Yapı Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Fuarı


     Antalya EXPO Center'daki fuarın açılışı nedeniyle düzenlenen törene Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı (TKB) Asım Güzelbey, Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, İnşaat Malzemesi Sanayiciler Derneği (İMSAD) Başkanı ve Yapı Güvenliği Deprem Komitesi Başkanı Galip Sayıl ile fuarı düzenleyen firmanın genel müdürü Fatih Onkar ve davetliler katıldı. 

     Fatih Onkar, yaptığı konuşmada, fuara yurt içi ve dışından 300'ün üzerinde firmanın katıldığını, 30 binin üzerinde sektör ilgilisini ağırlamayı beklediklerini belirterek, Türkiye'de ilk defa bir Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı'nı da organize ettiklerini kaydetti. 

     İMSAD Başkanı Galip Sayıl da Türkiye ekonomisinin dünyada en hızlı büyüyen ekonomi olma yolunda ilerlediğini söyledi. Avrupa Birliği'nin son zamanlarda yaşadığı durağanlığın...