12 / 05 / 2024

ulusoy seferleri

ulusoy seferleri

Karayolu yolcu taşımacılığının en köklü markalarından Ulusoy, sektördeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ulusoy, 9 milyon TL'lik yatırımla Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop'ta seferlere başladı. 4 ilde 41 yeni hattı hayata geçirdi...

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan ev aldı!

Özge Ulusoy, birikimlerini gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Daha önce Nişantaşı'ndan bir ev alan Ulusoy, ikinci dairesi için de aynı semti seçti. Evin değerinin yaklaşık 2 milyon 300 bin TL

Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı!

Hacı Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Özge Ulusoy Nişantaşı'ndan bir ev daha aldı. Podyumdan ve reklamlardan kazandıklarını gayrimenkule yatıran Ulusoy'un yeni için 2 milyon 300 bin TL ödediği iddia edildi.

Başaran Ulusoy: Yılbaşında otel rezervasyonları yüzde 50'yi geçiyor!

Ulusoy. AA muhabirine yaptığı açıklamada. yılbaşında seyahat acentaları kanalıyla tatile çıkacak vatandaşların paket tur satın aldıklarında, seyahat sigortasını yapmaları gerektiğini, bunun yasal bir zorunluluk olduğunu hatırlattı.

Başaran Ulusoy: Yılbaşı otel rezervasyonları arttı!

Yılbaşı otel rezervasyonlarında artışın başladığını söyleyen TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Şu ana kadar toplam kapasitenin yüzde 50'yi aşkın kısmı satıldı. Yılbaşına yaklaştıkça talebin daha da artmasını bekliyoruz" dedi

Mehmet Ulusoy: Yeni butik tesisler açmak istiyoruz!

İş dünyasının son yıllarda turizm alanındaki gözde yatırım alanlarından biri de butik otelcilik.. Gün geçmiyor ki bu alana yeni bir girişimci adım atmasın. Mehmet Ulusoy da iki yıl önce bu alana adım atan bir girişimci..

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), resmi internet sitelerinden bugün yapılacak bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

1964 yılında körüklü troleybüsün tecrübe seferleri yapılmış!

1964 yılında İstanbul sokaklarında ilk defa körüklü bir troleybüs tecrübe seferi yapmış. Bir İtalyan firması tarafından iki aylığına gönderilen, 450 bin lira değerindeki körüklü troleybüsün tecrübe seferleri yapılmış.

Arifiye-Pendik arası tren seferleri yeni yılda hizmete başlıyor!

Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman Karaman, iki yıl önce Ankara-İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında seferleri durdurulan Adapazarı-Haydarpaşa hattının yeni yıldan itibaren Arifiye-Pendik arası hizmet vereceğini açıkladı.

Ulusoy Elektrik halka açılıyor!

Elektrik iletim ve dağıtım alanında kullanılan ekipmanların üretimini yapan ve sermayesi 40 milyon lira olan Ulusoy Elektrik İmalat ve Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin yüzde 30'luk kısmı ortak satışı yöntemiyle halka arz edilecek.

Ulusoy Elektrik yüzde 30'luk payını halka arz ediyor!

Ulusoy Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sait Ulusoy, 1985 yılında elektrik enerjisinin iletimi ve dağıtımında kullanılan ekipmanları üretmek amacıyla kurulan Ulusoy Elektrik’in yüzde 30’unun 13-14 Kasım’da halka arzedileceğini açıkladı.

Ulusoy Elektrik'in yüzde 30'u halka açılıyor!

Elektrik iletim ve dağıtım alanında kullanılan ekipmanların üretimini yapan ve sermayesi 40 milyon lira olan Ulusoy Elektrik İmalat ve Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin yüzde 30'luk kısmı ortak satışı yöntemiyle halka arz edilecek.

1963 yılında Haliç vapur seferleri kaldırılacakmış!

1962 yılında alınan kararla Haliç'te vapur seferleri kalkacakmış. 1963 yılından itibaren eski gemiler hurda olarak satılacakmış, yeni gemiler ise Boğaz'ın iki yakası arasında servise konacakmış.

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya aynı eve taşındı ama!..

Çağatay Ulusoy - Serenay Sarıkaya aşkı dolu dizgin sürüyor. Ancak aynı eve taşınan ikilinin komşuları oldukça dertli! Genç çiftin evde gürültü yapması komşuları çok kızdırmış...

ulusoy seferleri Haberi

ulusoy seferleri


Karayolu yolcu taşımacılığının en köklü markalarından Ulusoy, sektördeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Tatil sezonunun başlamasıyla Trakya'dan İç Anadolu'ya, Ege'den Doğu Anadolu'ya gerçekleştirdiği yeniden yapılandırma operasyonunu tamamlayan Ulusoy, 9 milyon TL'lik yatırımla Bartın, Bolu, Çanakkale ve Sinop'ta seferlere başladı. 4 ilde 41 yeni hattı hayata geçiren Ulusoy, 270 kişiye yeni istihdam...