18 / 05 / 2024

Ulusoy Un maddi varlıkları

Ulusoy Un maddi varlıkları

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu kararına istinaden, Deniz Finansal Kiralama A.Ş. ile yapılan sözleşme kapsamında, kararda detayları verilen gayrimenkulleri satmaya ve kira yoluyla geri almaya karar verdi.

Tahıl krizinin gölgesinde un devi fabrikasını kapattı, hissesi tavan yaptı

Tahıl krizinin yaşadığı şu dönemde un devi Ulusoy Un, Samsun'daki 500 ton üretim kapasiteli fabrikasını kapattığını açıkladı. Şirketin bu kararından sonra hisse senedi tavan yaptı. 

Riskli binayı yıkarken DASK devreye girer mi?

Milliyet gazetesi yazarı Prof. Dr. Erol Ulusoy bugünkü yazısında riskli binaları kaleme aldı. İşte Ulusoy'un o yazısı...

Yapı belgesi, iskan anlamına gelir mi?

Milliyet gazetesi yazarı Prof. Dr. Erol Ulusoy, bugünkü yazısında yapı belgesini kaleme aldı. Peki Yapı belgesi, iskan anlamına gelir mi? İşte Ulusoy'un o yazısı...

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Ulusoy Un’un üçüncü fabrikası 2021’de hazır!

Türkiye’nin ihracatçı un sanayicileri arasında yer alan Ulusoy Un, salgın sürecinde yatırımlarına hız verdi. Yatırımlarının ikinci fazı gelecek ay, üçüncü fazı ise 2021 yılında devreye girecek.

Çağatay Ulusoy ticarete yatırım yapacak!

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Özge Ulusoy evini değiştirmeyecek!

Özge Ulusoy, 2019'un en gözde ev trendleri ve önerilerini açıkladı. Evinde en çok yatak odasını sevdiğine değinen Özge Ulusoy, 'Ben ülkemi çok seviyorum. Burada yaşayacağım' dedi.

Duygu Şarışın evi terk etti!

Çağatay Ulusoy’un sevgilisi oyuncu Duygu Şarışın, yaşadıkları tartışma sonrası birlikte oturdukları Zekeriyaköy’deki evi terk etti.

Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy'un evine taşındı!

Çağatay Ulusoy’un, üç senedir beraber olduğu Duygu Sarışın’la aynı evde oturmaya başladığı iddia edildi. Çiftin önümüzdeki sene nikah masasına oturabileceği konuşuluyor.

Medcezir dizisinin çekildiği malikane satılıyor!

2013-2015 yılları arasında Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un başrolünü paylaştığı dizinin çekildiği malikane, satışa çıkarıldı. Tuzla’daki villaya 19 milyon 500 bin TL fiyat biçildi

Beşiktaş'ta toprak kayması! Bir evde maddi hasar!

Beşiktaş'ın Akatlar Mahallesi'nde yoğun yağış sonrası toprak kaydı. Olay sonucu bir evde maddi hasar meydana geldi.

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Ulusoy Un maddi varlıkları Haberi

Ulusoy Un maddi varlıkları

Ulusoy Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu kararına istinaden, Deniz Finansal Kiralama A.Ş. ile yapılan sözleşme kapsamında,  kararda detayları verilen gayrimenkulleri satmaya ve kira yoluyla geri almaya karar verdi.


Açıklama:

Şirketimiz, 20.04.2015 tarih, 2015/011 nolu Yönetim Kurulu Kararına istinaden, Deniz Finansal Kiralama A.Ş. ile yapılan sözleşme kapsamında,  kararda detayları verilen gayrimenkulleri satmaya ve kira yoluyla geri almaya karar vermiştir.


Söz konusu sözleşme kapsamında şirketimizin ödemekle yükümlü olduğu kira bedeli süresi içerisinde Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'e yapılmış olup, 08.09.2016 tarihinde tapu devir işlemleri tamamlanmış ve gayrimenkuller geri alınmıştır.


Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur. 



Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği :Fabrika Binası ve Arsa

 

Alıma Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii Yüzölçümü: Samsun İli , Tekkeköy İlçesi / 6.079,33 m2-702,58 m2-681,02 m2-478,59 m2-347.25 m2-371,43...