18 / 05 / 2024

Umay İskele Sanayi adres

Umay İskele Sanayi adres

Umay İskele Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Maral, Doğukan Araslar ve Musa Uludoğan ortaklığında kuruldu. 

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Günday tarafından kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Cingözce tarafından kuruldu.

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Dönmez tarafından kuruldu.

Yapkon Mühendislik İnşaat İskele Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapkon Mühendislik İnşaat İskele Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Levent tarafından kuruldu.

Umay Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Umay Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye Havvanur Giritlioğlu tarafından kuruldu.

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmetullah Levent tarafından kuruldu.

İmd İskele Demontaj Montaj Hizmetleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmd İskele Demontaj Montaj Hizmetleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Olgun Atmaca tarafından kuruldu.

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Dursun Temel tarafından kuruldu.

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Furkan Erdoğan tarafından kuruldu.

Umay İskele Sanayi adres Haberi

Umay İskele Sanayi adres

Umay İskele Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 60 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Maral, Doğukan Araslar ve Musa Uludoğan ortaklığında kuruldu. 

Umay İskele Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
 
GEMİ İNŞA SANAYİ 1. Şirket yurtiçi ve yurt dışında her türlü gemi ve deniz aracı imal ve inşa edebilir, her türlü yüzer vasıtaların tamir, tadil, donatım, bakım, onarım, kızaklama, havuzlama, taşlama işlerini yapar, bu işleri kendisi yapabileceği gibi başkalarınada yaptırabilir. 2. Her türlü yüzer vasıtanın inşasını, tamir ve bakımını, elektrik ve elektronik işlerini, boru, donatım, kaynak ve montaj işlerini, izolasyon, havalandırma, projelendirme, boya, muhendislik, makına bakım onarım, temizlik işlerini yapar, yaptırır. Bu işler için her türlü gerekli ilk madde ve malzemeyi alır, satar. 3. Her türlü gemi yan...