29 / 04 / 2024

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Lamartin Şubesi, Berivan Atik Şube Müdürlüğü'nde 525 bin TL'lik sermaye ile açıldı.

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi kuruldu!

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi, Berivan Atik Şube Müdürlüğü'nde 525 bin TL'lik sermaye ile açıldı.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Demirallar Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Otomotiv Temizlik Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Demirallar Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Otomotiv Temizlik Reklam Limited Şirketi Maltepe'de Zeki Sertbaş tarafından kuruldu.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

İlkaya Mühendislik İnşaat Otomotiv Bilişim Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İlkaya Mühendislik İnşaat Otomotiv Bilişim Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Döner tarafından kuruldu.

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yap

Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Polartek Mühendislik İnşaat Turizm Pazarlama Temizlik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beşiktaş’ta yapıldı.

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Doruk tarafından kuruldu.

Hihhtech Makina Mühendislik İnşaat Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hihhtech Makina Mühendislik İnşaat Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sonduk tarafından kuruldu. 

User Mühendislik Temizlik İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

User Mühendislik Temizlik İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. User Mühendislik Temizlik İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'ye taşındı.

Türkbay Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Temizlik Yemek Mühendislik Hiz. Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkbay Gıda İnşaat Taahhüt Turizm Temizlik Yemek Mühendislik Hiz. Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçe Erbay tarafından kuruldu.

Kaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

xKaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Özçelik tarafından kuruldu.

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Lamartin 2 Şubesi açıldı!

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Lamartin 2 Şubesi, Barivan Atik Şube Müdürlüğü'nde 525 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Lamartin Şubesi, Berivan Atik Şube Müdürlüğü'nde 525 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta açıldı. 


Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Lamartin Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Umer Mühendislik Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Lamartin Şubesi adres: Taksim, Kocatepe Mahallesi, Lamartin Caddesi,...