28 / 04 / 2024

Ümit Aktay kim

Ümit Aktay kim

Mimar Ümit Aktay kimdir? Ümit Aktay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ümit Aktay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarında devam ediyor? İşte Mimar Ümit Aktay...

Ümit Aktay kimdir?

Mimar Ümit Aktay kimdir? Ümit Aktay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ümit Aktay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarında devam ediyor? İşte Mimar Ümit Aktay...

Aktay Didim irtifak hakkı tesis işlemleri için başvuru yapıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aktay Didim irtifak hakkı tesis işlemleri için başvuru yapıldı.

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Kim Kardashian- Kanye West çifti 11 milyon dolarlık malikanelerinde oturmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz ay İtalya'da masalsı bir düğünle evlenen Kim Kardashian- Kanye West çiftinin ev krizi sürüyor. Ünlü çift, Los Angeles'ın Bel Air semtinde bulunan 11 milyon dolarlık evlerinin tadilatının bitmemesi nedeniyle halen ayrı evlerde yaşıyor...

Aktay Turizm'in Didim'deki oteli için kesin tahsis yapılması uygun görüldü!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aktay Turizm'in Didim'de yer alan oteli için kesin tahsis yapılması uygun görüldü.

Şerefiye bedelini kim öder?

Taşınmazın cephe farklılığı, manzarayı görme durumu gibi faktörler dairenin bedelini farklı olmasını etkiliyor. Taşınmazın bedelinin farklı olmasına şerefiye bedeli deniyor. Peki, şerefiye bedelini kim öder?

Ümit Aktay kim Haberi

Ümit Aktay kim

Ümit Aktay kimdir?

Ümit Aktay, 1975 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık Bölümünden 2001 yılında mezun oldu.

Banka şubeleri, Fastfood ve çeşitli zincir mağazacılık sektörlerinde çalıştı. 2004 yılında Solid Mimarlık’ı kurdu.

Halen banka şubeleri, zincir mağazacılık dekorasyon işleri ve fuar standları projelendirme ve uygulamalarını yönetmektedir.


Solid Mimarlık

Solid Mimarlık 2004 yılından itibaren mimarlık, iç mimarlık ve fuar standı alanlarında çalışmaktadır. Çalışmalarında tasarım ve projelendirmeden montaja kadar olan tüm süreci bünyesinde kontröllü olarak sürdürmektedir. Projeleri çağdaş, akılcı ve gelişen tasarım trendlerini yorumlayarak müşterilerine sunmayı hedefleyen Solid Mimarlık farklı sektörlerdeki firmalara kurumsal kimliklerini ve ürünlerini ön plana çıkaracak konsept çözümler üretmeyi amaçlamaktadır.

Solid Mimarlık fuar standı tasarım ve uygulamalarında müşterilerine her türlü profesyonel çözümleri sunmaktadır.

Solid Mimarlık iç mimari,mimari tasarım,dekorasyon ve uygulamaları konusunda...