08 / 05 / 2024

Ümit Bay kimdir

Ümit Bay kimdir

Bade Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Bay, daire satın almayı düşünen kişileri, dolandırıcı olarak nitelendirdiği müteahhitlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Nihat Bayız, Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nihat Bayız kimdir? Kaç yılında ve nerede okudu? Arçelik’te hangi üst düzey görevlerde yer aldı? İşte Nihat Bayız’ın hayatı...

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

Mustafa Demir kimdir?

Bayındırlık Eski Bakanı Mustafa Demir, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mustafa Demir kimdir? Mustafa Demir, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Muhittin Abacıoğlu kimdir?

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı E. Başmüfettişi Muhittin Abacıoğlu kimdir? Muhittin Abacıoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ümit Bay'dan konut alacaklara dolandırıcılık uyarısı!

Bade Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Bay, daire satın almayı düşünen kişileri, dolandırıcı olarak nitelendirdiği müteahhitlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Mehmet Kertiş kimdir?

2009-2014 tarihleri arasında Bayındır İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Kertiş kimdir? Mehmet Kertiş, hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Kertiş..

Ümit Bay kimdir Haberi

Ümit Bay kimdir

Bade Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Bay, son günlerde bir takım müteahhitlerin, yapımı tamamlanan ve henüz tamamlanmamış daireleri, farklı kişilere satan dolandırıcılar hakkında konut almayı düşünen vatandaşları uyardı.


Bade Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Bay, daire alınan firmanın öncelikle araştırılması gerektiğini, yaşamın yüzde 50'sini çalışmakla geçirildiği düşünüldüğünde, daire alınması için bir günün feda edilmesi gerektiğini ifade etti.


Daire almak için firmanın kalıcı mı yapıcı mı, ne kadar proje yaptığını ve daireyi teslim eden müteahhit firmanın ne zaman teslim edebileceğinin araştırılması gerektiğini kaydeden Bay, "Yapılacak işlem aslında çok zor değil belediye, mülki idare amirliğine gidildiği zaman firmayı sorabilirsin. Müşterilerin soracağı tek soru X firmasından daire alıyorum bu firma nasıl bir firma olduğu konusunda bilgi almak belediye bunu çok rahat bir...