30 / 04 / 2024

Ümit Dikmen tsunami

Ümit Dikmen tsunami

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Deprem Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. S. Ümit Dikmen, olası Marmara depreminde yaşanacak en şiddetli tsunaminin 5 metreyi geçmeyeceğini söyledi.

Sinop Dikmen TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Sinop Dikmen projesinde yer alan 94 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Ankara Dikmen Vadisi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Dikmen Vadisi bölgesinde 4. ve 5. Etap’taki gecekonduların yıkımına başlandı. Mülk sahipleriyle anlaşan Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Dikmen TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Sinop Dikmen'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Sinop Dikmen projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ümit Peçe'den imar barışı uyarısı!

Rize'li hukukçu Ümit Peçe, imar barışı uyarısında bulundu. Peçe, ''İmar barışı çok büyük bir fırsat ancak yasa çok hızlı ve detaylıca düşünülmeden gündeme getirildi'' şeklinde konuştu.

Frg Ümit İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frg Ümit İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Güneysu tarafından kuruldu.

TOKİ Sinop Dikmen kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen'de hayata geçirdiği 94 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Sinop Dikmen kura çekilişi ertelendi!

TOKİ Sinop Dikmen projesinin Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası ileri bir tarihe ertelendi.

Tsunami riskine yönelik tedbirler geliyor!

Japonya temasları çerçevesinde 2011 yılında deprem ve tsunami felaketinin vurduğu Sendai kentinde meydana gelen hasar ve şehirdeki yeniden yapılandırma projeleri inceleyen Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, tsunami riskine yönelik tedbir alacaklarını açıkladı..

Ümit Karan'a icra şoku!

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

Ankara Dikmen Vadisi çöplüğe döndü!

Ankara’da milyonluk dairelerin yanı başında atık toplayıcılarının kaldığı Dikmen Vadisi 4. Etap’taki görüntü hayrete düşürüyor. 

Ümit Bay'dan konut alacaklara dolandırıcılık uyarısı!

Bade Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Bay, daire satın almayı düşünen kişileri, dolandırıcı olarak nitelendirdiği müteahhitlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı!

Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, hayranlarının Beşiktaş Levazım'daki evinin önüne sık sık gelmeleri nedeniyle taşınmak zorunda kaldı. Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı. 

Ümit Dikmen tsunami Haberi

Ümit Dikmen tsunami

Doç. Dr. S. Ümit Dikmen, olası Marmara depreminde yaşanacak olası depremle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.



Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Deprem Mühendisliği Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. S. Ümit Dikmen, olası Marmara depreminde yaşanacak en şiddetli tsunaminin 5 metreyi geçmeyeceğini söyledi.


Büyükçekmece Belediyesi ilçe sakinlerini deprem konusunda bilinçlendirmek amacıyla Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Olası Marmara Depremi’ konulu konferans düzenledi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konferansta Marmara’da beklenen depremin İstanbul ve Büyükçekmece’de bırakacağı etkiler ve sonuçları konuşuldu. Konferansın açılış konuşmasını Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün yaptı. 30 yıl boyunca Büyükçekmece’de kaçak inşaata izin vermedikleri depreme en çok hazır olan ilçe olduklarını belirten Akgün, Büyükçekmece’de yaşayan insanların kaçak inşaat konusunda fazlasıyla bilinçli olduklarını söyledi.


“KALKINMAK ZORUNDAYIZ”


Deprem konusunu iki başlık altında anlatan Başkan Hasan...