06 / 05 / 2024

Ümit Karana icra mı geldi

Ümit Karana icra mı geldi

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

Ümit Karan'a icra şoku!

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

Ödenemeyen aidatların icra takibi bina yönetimleri için yeni kazanç kapısı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin, bazı bina yönetim firmalarının, vatandaşın geç ödediği her aidat borcu için ayrı ayrı icra dosyası açarak haksız kazanç sağlamaya çalıştığını savundu. Şahin "75 liralık bir aidat için tüketiciden 600 lira çıkıyor" dedi.

Ümit Uysal'dan Antalya Muratpaşa'ya otopark önerisi!

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Kentsel Dönüşüm' seminerinde "Çok çılgın bir proje yapılsın ve 20 büyükşehirde, 500 mahallede 3'er bina satın alınıp otoparka çevrilsin. Böyle çılgın projelere ihtiyaç var" dedi.

İcra daireleri çoğalıyor!

Samsun Halk Gazetesi köşe yazarı olan Ragıp Göker bugünkü yazısında Vezirköprü'deki hastanenin inşaatına haciz gelmesini değerlendirdi. Göker icra dairelerinin çoğaldığına dikkat çekti.

Uzel Makine'nin icra ihalesinin iptal talebine mahkemeden ret!

UZEL’in, İstanbul Rami’deki bina ve arsalarının satıldığı icra ihalesinin iptali için açılan davada mahkeme ret kararı verdi. Dava dosyasına göre, 832 milyon liralık arsa ve binalar 225 milyon liraya satıldı.

Ümit Boyner ile Cem Boyner, Bodrum Çökertme'den arsa mı aldı?

Ümit ve Cem Boyner’den uyanık hamle... Ünlü iş kadını, geçtiğimiz aylarda Bodrum Çökertme’deki hazine arazilerini maddi durumu olmayan köylülerden topladı. Çiftin, arsa ve vergi dahil sadece 500 bin liraya koy sahibi olduğu iddia edildi.

Site yönetimi icra takibi yargıtay kararı!

Site yönetiminde yükümlülüklerini yerine getirmeyen malikler adına yapılan takip hakkında Yargıtay Kararı alındı. İşte site yönetimi icra takibi yargıtay kararı..

Ümit Karan, Mersin Anamur Evleri’nden daire aldı!

Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan, Mersin Anamur’da yapımı süren Anamur Evleri’nden bir daire satın aldı. Şirket yetkilileri ve Ümit Karan satış sözleşmesini imzaladı.

Ümit Bozdoğan ile Müzeyyen Demiralp evleniyor!

Torkam İnşaat'ta görev alan Ümit Bozdoğan, Müzeyyen Demiralp ile 8 Mayıs Pazar günü dünya evine giriyor. Emlakkulisi.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İntifa hakkı cebri icra!

Başkasına ait bir taşınmazdan tamamıyla yararlanmak ve kullanmak hakkı intifa hakkı oluyor. Peki, intifa hakkı cebri icra ile sona erer mi? İşte intifa hakkı ve cebri icra..

Ümit Leblebici: Konut sektöründe borçlu firmalarda ufak sorunlar var!

Merkez Bankası’nın faiz indirebileceği bir trendin başladığını söyleyen TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, “Belirsizlikler azaldı. İç siyasette istikrar var” diye konuştu

İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu toplantısında, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin önerisi çerçevesinde Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adayları arasında yer alan İbrahim Ümit Seğmen kimdir?

İcra ve iflas sistemine reform niteliğinde düzenleme geliyor!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, icra iflas sisteminde reform niteliğinde düzenlemeler getiren bir kanun tasarısı üzerinde çalışmalarını sürdüklerini bildirdi. Bozdağ, Bilirkişilik Kanun tasarısının da bugün Bakanlar Kurulu’nda ele alınacağını açıkladı.

Ümit Karana icra mı geldi Haberi

Ümit Karana icra mı geldi

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık iki hafta önce Survivor yarışması için Dominik’e giden eski futbolcu Ümit Karan, borçlarını ödemeyi unutunca Bakırköy’deki evinin kapısına icra memurları dayandı.  

Bu ayın başında Survivor için Dominik'e giden Karan, Maçka'da sahibi olduğu mekana ait borçları ödemeyi unutunca alacaklı olan içecek firması ise icra takibi başlattı.

EŞİ ŞOKE OLDU

Eski futboldu Karan'ın Bakırköy'deki evine icra memurları gidince kapıyı açan eşi Zeynep Karan, büyük şok yaşadı. Karan, Dominik'i arayıp program ekibine durumu bildirdi. Firmadan, bir haftalık süre...