06 / 05 / 2024

Ümit Kiler kimdir

Ümit Kiler kimdir

Kiler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Kiler kimdir? Ümit Kiler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ümit Kiler..

Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı?

Derimod’un kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak bilinen Ümit Zaim kimdir? Ümit Zaim'in çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Vahit Kiler kimdir? Evli mi?

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vahit Kiler kimdir? Vahit Kiler evli mi?

Ümit Kiler kaç yaşında? Kimdir?

Kiler GYO yönetim kurulu üyeleri arasında yer alan Ümit Kiler kaç yaşında?  Ümit Kiler kimdir?

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nahit Kiler Kimdir? Nahit Kiler ne iş yapıyor?

Nahit Kiler kimdir? Nahit Kiler’in mesleği nedir? Nahit Kiler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Ümit Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı - Çimento Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Ümit Çetin  kimdir? Ümit Çetin  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ümit Çetin 'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Ümit Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Ümit Kiler, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi'ne atandı!

Kiler GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesine ve Riskin Erken Saptanması Komitesine Ümit Kiler'in üye olarak atanmasına karar verildi. 

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

​​​​​​​Tarık Gürdil kimdir? 

Kiler GYO'nun Genel Müdürü Tarık Gürdil kimdir? Gürdil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Ümit Kiler kimdir Haberi

Ümit Kiler kimdir

Ümit Kiler kimdir?

Ümit Kiler, 1970 yılında Bitlis’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bitlis'te, liseyi İstanbul'da tamamlayan Ümit Kiler İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. 


Perakende sektöründe başta İstanbul ve Ankara olmak üzere toplam 30 ilde 201 şubesiyle 21 yıldır faaliyet gösteren Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. 


İnşaat, enerji, turizm ve şeker sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren Kiler Holding A.Ş.’nin de Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini yürütmektedir. Hikmet Kiler Vakfı’nın kurucularındandır. 


TOBB, BETAV, BİGİAD üyesi, MÜSİAD Dış İlişkiler Komisyon Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü üyesi olan Ümit Kiler evli ve dört çocuk...