04 / 05 / 2024

Ümit Öz biyografi

Ümit Öz biyografi

Mimar Ümit Öz kimdir? Mimar Ümit Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ümit Öz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ümit Öz...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ümit Özçelik tarafından kuruldu.

Öz Ümitcan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ümitcan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  Ümit Çakmak tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti!

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Ümit Özdağ'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Meclisteki basın toplantısı sırasında Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Mit Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mit Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Yılmaz ve Ozan Ölçer ortaklığında kuruldu.

Ercan Ümit İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ercan Ümit İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ümit ve Serhat Gündüz ortaklığında kuruldu!

Ümit Özdağ’dan ‘İstanbul deprem’ uyarısı!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Meclis’te düzenlediği basın toplantısında "İstanbul'un riskli, güvensiz yapıları yıkılıp yapılmadan, İstanbul bu haliyle olası bir deprem yaşarsa, sonrasında yapabilecek şeyler ne yazık ki çok az olacak; enkaz altından can ve cansız çıkarmakla sınırlı kala

Antalya Kırcami'deki imar sorunu çözüldü!

Antalya Kırcami'deki imar sorunu 30 yılı aşkın zamandır sürerken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, konuyla ilgili açıklama yaptı. İmar planlarındaki son durumu anlatan Uysal, problemlerin büyük oranda çözüme kavuştuğunu söyledi.

Demirözü İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirözü İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümit Akkoyunlu ve Muharrem Kumru ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ümit Uysal: Muratpaşa'da sorun giderecek projelere ihtiyaç var!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” dedi. Antalya’nın otopark açısından en sorunlu noktası Kızılsaray Mahallesi’nde 34 araçlık ücretsiz otopark alanı kurdu.

İsta Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsta Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Ümit Züfer, Turgut Bilen ve Savaş Turan tarafından kuruldu.

Ümit Öz biyografi Haberi

Ümit Öz biyografi

Ümit Öz kimdir?

1989 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Profesyonel çalışmalarını 1990 yılından beri "Uz Mimarlık Atölyesi" çatısı altında yurtiçi ve yurtdışında sürdürmektedir.


Uz Mimarlık Atölyesi

"Profesyonel çalışmalarımıza 1984 yılında kurucu ortağı olduğumuz “Modül Mimarlık Atölyesi”nde başladık. 1990 yılına kadar bu ortaklıkla birlikte ulusal yarışmalara girip kazandığımız yarışmaların uygulama projelerini hazırladık. 1988 yılından itibaren Yüksel Erdemir'le birlikte Rusya Federasyonu'na iş yapan ilk proje gruplarından biri olarak, çeşitli teklif projeleri hazırladık ve bunlardan devlet mimarlık ödülü alan Moskova Şehrindeki “Park Place” binasının uygulama projelerini tamamladık. 1991 yılında iki ortak olarak kurduğumuz “UZ Mimarlık Atölyesi”ni 1994 yılında limited şirkete çevirdik. Çalışmalarımızı halen yurtiçinde ve yurtdışında sürdürmekteyiz. Yurtdışındaki çalışmalarımızı 2002 yılından itibaren Rusya Federasyonu'ndaki yerel ortağımızla birlikte yürütmekteyiz."


ŞİRKET PROFİLİ 

Mehmet SOYLU 

Şirket Ortağı, Mimar 

(Gazi...