17 / 05 / 2024

Ümit UysalÜmit Uysal kimdir

Ümit UysalÜmit Uysal kimdir

Ümit Uysal, "Öncelikle Muratpaşa halkının denizle buluşmasını engelleyen falez sorununu çözmek istiyoruz. Yani Muratpaşalılar özel bir proje İle denizle buluşacak. Yine falezlerin aydınlatılması konusunu da gündemimize aldık. " dedi.

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

Mevlüt Uysal, Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu'nun görevinden istifa ederek ayrılması neticesinde boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal, bağımsız üye olarak atandı...

Mevlüt Uysal: İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinde anlayış bekliyoruz!

İBB Başkanı Uysal, "İETT'nin Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na 15 gün süreyle ücretsiz taşıması var. Atatürk Havalimanı'na yanlışlıkla gelen birisi oradan rahatlıkla buraya gelebilecek" dedi...

Muratpaşa'da imar simsarlarına fırsat yok!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Mahallesi'ndeki Kültür Sitesi'nde düzenlenen toplantıda Kırcami'de imar simsarlarına geçit vermeyip zayiat oranını yüzde 40 seviyesinde tuttuklarını belirtti. 

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

Mevlüt Uysal: Metrobüs’ü Silivri’ye kadar uzatacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarla biraraya geldiği mitingde açıklamalar yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Metrobüs’ü Beylikdüzü’nden Büyükçekmece’ye sonrasında Silivri’ye kadar uzatacağız” dedi. 

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Antalya Zeytinköy'de tapu sevinci!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde, Muratpaşa'da 'Çözülemez' denen sorunları çözdüklerini söyledi. 

Mevlüt Uysal: Yatay mimariden taviz yok!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "İmar artışı nihayetinde mutluluk değil, sıkıntı getiriyor. Artık içimize sinen, bizi rahatlatan ve güzel görünen şey yatay mimaridir. Biz de 'estetikten, yatay mimariden taviz yok' diyoruz" dedi....

Mevlüt Uysal: Büyükçekmece'nin imar sorununu çözeceğiz!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "İmar artışı ile hiç kimseden oy talep etmeyeceğim ama imar sorununu çözeceğim" dedi...

Ümit Özcan, Akiş GYO'dan ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Ümit Özcan görevinden ayrıldı...

Antalya Yeşildere'de 25 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yeşildere Mahallesi'nde planlama ve altyapı çalışmalarıyla başlayan dönüşüm sürecini anlattı.

Ümit UysalÜmit Uysal kimdir Haberi

Ümit UysalÜmit Uysal kimdir

"Süleyman Evcilmen'e haksızlık yapılmadı. Belki süreç daha şık yönetilebilirdi. Ancak Evcilmen'e kesinlikle haksızlık yapılmadı kendisi hizmet süresini tamamladı." 


BAŞKANLAR OLMALI 

Gençlik bizim geleceğimiz. Artık paten kayan, bisiklete binen insanlar meclis üyesi belediye başkanı olmalı. Biz bu arkadaşlarımızı hep destekleyeceğiz. sizi bu noktaya çekti? 

Partimiz bir karar verdi biz de bu karara heyecanla karşılık verdik. Siyaseti topluma hizmet etmek amacı ile yaparsınız. Bana da böyle bir şans verildi. Ben bu görevden dolayı onur duyuyorum. 


ADAYLIĞIMI KESKİN DEN ÖĞRENDİM 

¦ Adaylığınızı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mı öğrendiniz? 

Hayır. Bana süreci ilk aktaran Adnan Keskin Bey oldu 


¦ Sultan Yeğen'in adaylığı ile başlayıp Devrim Kök, Ömer Melli gibi isimleri içine çeken tartışma sizi rahatsız etmedi mi? 

Biz hiç tartışma yaşanmayan partilerden olmak istemeyiz. 

CHP demokratik, özgürlüklere önem veren bir parti. Böyle bir yapı...