27 / 04 / 2024

Ümraniye bina

Ümraniye bina

Ümraniye Belediyesi tarafından 2B tapulama çalışmalarından sonraki ilk ruhsatlı ek binanın temeli atıldı.

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı! Kentsel dönüşümde ilk sırada Ümraniye var! 

TÜİK verilerine göre, yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı. İstanbul’da kentsel dönüşüm faaliyetleri hızlandırılırken, çalışmaların yoğunlaştığı bölgelerin başında Ümraniye bulunuyor. 

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Ümraniye'de 2 bina boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Ümraniye'de bulunan 3 katlı ve 5 katlı iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Ümraniye yeni kaymakamlık binası için ihale yapıldı!

Ümraniye'de yeni inşa edilecek kaymakamlık binası için ihale yapıldı. Yeni bina inşaatının 600 gün içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

Ümraniye'de çevreyi tehdit eden metruk bina yıkıldı!

Ümraniye'de uçucu madde bağımlıları tarafından kullanılan sahipsiz bina, Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı.

Ümraniye'de bina denetimleri yoğunlaştı!

Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmir’deki 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra riskli bina denetimlerini artırdı. Belediye ekipleri, özellikle zemin katlarında iş yeri olan binalarda ruhsat, kolon ve kirişleri kontrol etti ve denetim yaptı.

Ar Bina İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ar Bina İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bedrettin Arslanboğa tarafından kuruldu.

Elit Bina ve Site Yöneticiliği Reklam ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Bina ve Site Yöneticiliği Reklam ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özkolukısa ve Orkun Çekin ortaklığında kuruldu.

Ümraniye'de 85 bin bina yıkılıp yeniden yapıldı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. İşte Can'ın o açıklamaları...

Ümraniye'de 2B tapulamada ilk ruhsatlı bina temeli atıldı!

Ümraniye Belediyesi tarafından 2B tapulama çalışmalarından sonraki ilk ruhsatlı ek binanın temeli atıldı.

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mevlüt Memiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Ümraniye, İnkılap Mahallesi'nde kuruldu.

Ümraniye Belediyesi'nden 2 yeni bina!

Ümraniye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Mehmet Akif Mahallesi’nde temeli atılan 2 binanın (muhtarlık, bilgi evi, aile sağlığı merkezi ve 112 acil birimi) açılışı törenle gerçekleştirildi.

Ümraniye'de kaçak yapı ve hasarlı bina kalmayacak!

Görevde olduğu 13 yılda Ümraniye'ye 300 kalıcı eser kazandırdığını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o haber...

Ümraniye bina Haberi

Ümraniye bina

Ümraniye Belediyesi, Elmalı Kent Mahallesi’nde yer alan Hekimbaşı, Kazım Karabekir ve İnkılap Bölgesi 2B tapulama çalışmalarından sonra bölgedeki ilk ruhsatlı bina olarak Şehit Köksal Karmil Ortaokulu'nu kayıtlara geçirdi.


Şehit Köksal Karmil Ortaokulu ilk ruhsatlı ek binası açılışına Ümraniye müftülüğü ve meclis üyeleri, 15 Temmuz gazileri, Şehit Köksal Karmil Ortaokulu müdürü, çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.Tören açılışında 2016-2017 eğitim ve öğretimde dereceye giren öğrencilere de karneleri dağıtıldı.


‘’KİMSE MADUR EDİLMEDEN TAPUSUNU ALDI’’


Kazım Karabekir, Topağacı, Tophane, Dumlupınar, Elmalıkent, Ekimbaşı veİnkılap Mahallesi 2B alanlarında kalan ve ilk defa tapu ve imar sorunu yaşanmadan ruhsat vererek yapımı sağlanan okul hakkında bilgi veren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Belediye olarak, binanın yetersizliği üzerine ek hizmet binasını yapmaya karar verdik.Toplam bin 500 metrekare alana kurulu olan...