05 / 05 / 2024

ümraniye Element 2

ümraniye Element 2

Nexonya İnşaat tarafından Ümraniye Dudullu’da inşa edilen Element projesinde 2. etaba geçildi. Element 1, Element 2 ve Element 3 olarak üç etap halinde inşa edilecek olan konut projesinde ikinci etabın temelleri de atıldı.

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Yassı Metal Profil Demir Çelik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökçe Kamiloğlu Aydın tarafından kuruldu.

Asyaka Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyaka Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abubekir Keleş ve Furkan Kaya ortaklığında kuruldu.

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğa Yiğit tarafından kuruldu.

Positron Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Positron Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Pınarbaşı tarafından kuruldu.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Nexonya Element 2'de yüzde 50 peşinatla! Mart 2024'te teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Nexonya Element 2'den yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nexonya Element 2 projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Hwh Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hwh Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Bayram tarafından kuruldu.

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mut Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2.000.000,00 TL sermeye bedeli ile Kerem Mut tarafından kuruldu.

Agila Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agila Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Enes Kartal tarafından kuruldu.

G7 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G7 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kıyak tarafından kuruldu.

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Gökkaya tarafından kuruldu.

Safir Diamond Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Diamond Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından kuruldu.

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yamaç tarafından kuruldu.

ümraniye Element 2 Haberi

ümraniye Element 2

İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği Nexonya Element 1-2 ve 3’te projeler toplam 12 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Element 1 toplamda 4 bin 289 metrekare, Element 2 ise toplam olarak 3 bin 915,34 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Element 2 projesi 10 bin 820 metrekare inşaat alanı ile dikkat çekiyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı proje 15 ve 9 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Element 2 projesinde 37 adet 1 oda 1 salon, 41 adet 2 oda 1 salon, 14 adet 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 92 adet konut mevcut.

Element 1 projesinde tapu teslimleri başladı

Toplam arsa alanı: 4 bin 289 metrekare, toplam kapalı inşaat alanı ise...