15 / 05 / 2024

ümraniye hanımeli çarşısı açılışı ne zaman

ümraniye hanımeli çarşısı açılışı ne zaman

Ümraniye Belediyesi’nin, Sosyal Yardım Projeleri kapsamında düzenlemiş olduğu Sondurak mevkiindeki Hanımeli Çarşısı, Ümraniyelilerin hizmetine açıldı. Hanımeli Çarşısı’ nda, her biri farklı renkte 18 dükkân bulunuyor....

Anafartalar Çarşısı ve Ulus İşhanı'nın yıkımı davalık oldu!

Anafartalar Çarşısı ve Ulus İşhanı’nın yıkılmasını istemeyen esnaf, davalık oldu. Esnaf, ''Mevcut binalar restore edilerek korunsun. Esnafı imha yoluna değil, ihya yoluna gidelim.” diye çağrıda bulundu.

Vişne Han Kapalı Çarşısı ile ticaretin kalbi Yıldırım'da atacak!

Yıldırım Belediyesi'nin Vişne Caddesinde yapacağı ve 128 bin 292 metrekare kullanım alanına sahip olacak Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın bünyesinde ticari alanlar, kongre salonu, çok amaçlı salonlar ve kapalı otopark bulunacak.

Bursa'ya Vişne Han Kapalı Çarşısı inşa edilecek!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Vişne Caddesi’nde inşa edilecek Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın öneminden bahsetti. Edebali, yeni konutlar inşa etmenin kentsel dönüşümün sadece bir yönü olduğunu belirtti.

Silifke'deki Tarihi Demirciler Çarşısı yenileniyor!

Silifke Belediyesi şehir merkezinde olmasına rağmen, yıllardır hizmet almayan Taşhan Sokaktaki Demirciler Çarşısının alt yapı ve parke döşeme hizmetlerini gerçekleştiriyor.

Bursa Beylik Han, İnegöl Çarşısı'na değer katacak!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 20 Ekim 2013 tarihinde çıkan yangında büyük zarar gören Beylik Han’ın restorasyonu sürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Beylik Han’ın duvarları yükselmeye başladı.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'ndaki 62 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı içersindeki 62 dükkanın kiralanması işi ihalesini yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aldı.

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yarın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yer altı Çarşısı dükkanları için 'Kapalı Teklif Usulü' ile ihaleye çıkıyor. İhale ile çarşıdaki 62 dükkan toplu halde 10 yıllığına kiraya verilecek.

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kumkapı Balıkçılar Çarşısı yeniden inşa edilecek!

Avrasya Tüp Geçidi projesinin bağlantı yolları üzerinde bulunduğu için geçtiğimiz yıl yıkılan ve Kumkapı olarak bilinen “Yenikapı Balıkçılar Çarşısı" yeniden inşa edilecek.

Kayseri Yeraltı Çarşısı'nda 10 yıllığına kiralık 62 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yeraltı Çarşısı içerisindeki 62 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. Dükkanların 10 yıllık kira bedeli 9 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Tarsus Siptilli Çarşısı'nın çehresi değiştiriliyor!

Tarsus Belediyesi bir süre önce Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı tarihi Siptilli Çarşısı'nın çehresini değiştiriyor.

Balıkesir Sındırgı'da Osmanlı Çarşısı’nın üstü kapatılıyor!

Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi, 10 bine yakın antik eserlerin sergilendiği Osmanlı Çarşısı’nın üstünü kapatıyor Sındırgı Belediyesi, Osmanlı Çarşısı’nın üstünü branda ile kapatıyor.

Tarsus Belediyesi Vakıflar Çarşısı'nı kiraladı!

Tarsus'ta Reşadiye mahallesinde mülkiyeti Adana Vakıflar Bölge müdürlüğüne ait olan Üçgen Çarşı olarak bilinen "Vakıflar Çarşısı" 18 adet asma katlı dükkan Tarsus Belediyesi tarafından kiralandı.

ümraniye hanımeli çarşısı açılışı ne zaman Haberi

ümraniye hanımeli çarşısı açılışı ne zaman


Ümraniye Belediyesi’nin, Sosyal Yardım Projeleri kapsamında düzenlemiş olduğu Sondurak mevkiindeki Hanımeli Çarşısı, Ümraniyelilerin hizmetine açıldı.


Eşi olmayan, çocuklarına hem analık hem babalık yapan veya eşi çalışamayacak durumda olduğu için geçim mücadelesini sırtlanmış olan hanımların, kendi ürettikleri el emeği ürünleri satışa sunabilecekleri Hanımeli Çarşısı Ümraniyelilerin hizmetine açıldı. Resmi açılışının kısa zamanda yapılacağı Hanımeli Çarşısı’nda, satış için 10’ar günlük periyotlarla kullanılabilen 9 metrekare büyüklüğünde bir tanesi ihtiyaç sahibi engelli aileler için hazırlanan, her biri farklı renkte 18 dükkân bulunuyor. Dükkanların faaliyete geçmesi ile halkın yoğun ilgi gösterdiği Hanımeli Çarşı’nda ürünlerini sergileyen hanımlar, böyle bir çarşının kurulmasından memnuniyet duyduklarını belirterek ev ekonomilerine sağladığı katkılardan dolayı Ümraniye Belediyesi'ne teşekkür...