27 / 04 / 2024

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yarın!

Kayseri Yeraltı Çarşısı ihalesi yarın!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yer altı Çarşısı dükkanları için 'Kapalı Teklif Usulü' ile ihaleye çıkıyor. İhale ile çarşıdaki 62 dükkan toplu halde 10 yıllığına kiraya verilecek.




Kayseri Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince Yer altı Çarşısı dükkanları için 'Kapalı Teklif Usulü' ile ihaleye çıkıyor. İhale ile çarşıdaki 62 dükkan toplu halde 10 yıllığına kiraya verilecek. İhaleye başvurmak isteyenler 27 Ocak Çarşamba günü saat 11.00'e kadar Büyükşehir Belediyesi Encümen Başkanlığı'nın Kararlar Şube Müdürlüğü Kalemine müracaat edebilecek. İhale 27 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'te Encümen Salonu'nda yapılacak.


Kayseri Büyükşehir Belediyesi


Bu haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Büyükşehir Belediyesi Yeraltı Çarşısı içeriindeki 62 dükkanın kiralanması işi ihalesini yaptı. Üç firmanın katıldığı ihaleyi en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aldı.

Büyükşehir Belediyesi Devlet İhale Kanunu’nun ilgili maddesi gereğince Yeraltı Çarşısı dükkanları için ’Kapalı Teklif Usulü’ ile ihaleye çıktı. Büyükşehir Belediyesi Encümeni huzurunda yapılan ihaleye Genel Sekreter Hüseyin Beyhan başkanlık etti. Çarşıdaki 62 dükkanın toplu halde 10 yıllığına kiraya verilmesi için yapılan ihaleye üç firma katıldı.

Kapalı Teklif usulü yapılan ihale sonucunda 1 milyon 100 bin TL ile en yüksek teklifi veren Yeraltı Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ihaleyi kazandı.


Hürriyet


Geri Dön