05 / 05 / 2024

Ümraniye Modern ne zaman teslim

Ümraniye Modern ne zaman teslim

2 bloktan meydana gelen Modern Ümraniye projesi İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Modern Ümraniye fiyat 2017 listesi haberimizde yer alıyor.

İşmodern Ambarlı'nın 2021 değeri ne kadar?

Servet GYO, İşmodern Ambarlı Projesi'nin değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Ümraniye'de çevreyi tehdit eden metruk bina yıkıldı!

Ümraniye'de uçucu madde bağımlıları tarafından kullanılan sahipsiz bina, Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı.

Ümraniye'de bina denetimleri yoğunlaştı!

Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmir’deki 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra riskli bina denetimlerini artırdı. Belediye ekipleri, özellikle zemin katlarında iş yeri olan binalarda ruhsat, kolon ve kirişleri kontrol etti ve denetim yaptı.

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Peki Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ümraniye'deki Samanyolu Medya Center’ın binası ofis projesi oluyor!

FETÖ’cülerin Ümraniye Belediyesi’ne ait arazi üzerine kat karşılığı yaptırdığı Samanyolu Medya Center’ın yarım kalan binası el değiştirdi. Projeyi 73 milyon TL bedelle Yapı&Yapı tarafından alındı...

Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Ümraniye Belediyesi'ne ait olan Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor. Mesire alanı için yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL...

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ataşehir Modern'de satışlar resmen başladı. Daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. Peki Ataşehir Modern Çiğli ne zaman teslim?

Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Ümraniye Meydan Evleri'nin tamamlandıktan sonra alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor. Peki Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Lens Yapı Ataşehir Modern ne zaman teslim?

Yatırım gücü en yüksek “yeni” proje olarak tanıtılan Ataşehir Modern'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Gökorman projesi Sinpaş GYO tarafından Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Resim Modern projesinde 48 aya kadar firma finansmanı sağlanıyor. Peki Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut fiyatlarını ne kadar artırdı?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattı üzerinde bulunan 16 istasyonun çevresindeki gayrimenkul fiyatları ne kadar arttı?

Ümraniye Modern ne zaman teslim Haberi

Ümraniye Modern ne zaman teslim

İva Caspian imzasıyla yükselen Modern Ümraniye projesinde 1+0 ile 2+1 arasında daire tipleri dizayn edildi. 2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek projede 1+0'ların tamamı satıldı. 


Modern Ümraniye fiyat 2017!

Modern Ümraniye projesinde 259 daire ve ticari birim bulunuyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda bulunan projede fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor.


Birçok sosyal alana sahip projede sanat atölyesi, sinema salonu, kütüphane, müzik stüdyosu, misafir odası, açık hava sineması mevcut.



Modern Ümraniye satış ofisi

Tel: 444 7 958

Web: www.iva.com.tr 

Ezgi...