26 / 07 / 2024

ümraniye Nesse Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

ümraniye Nesse Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Nesse Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin liralık sermaye ile Necat Saldanlı tarafından Fatih Sultan Mahallesi Balkan Caddesi No:47 Casper Plaza K:3 Daire:2 Ümraniye adresinde kuruldu...

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Bahr Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bahr Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Bahar Sarı tarafından kuruldu.

Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 088 bin 188 TL sermaye bedeli ile Yusuf Köybaşı tarafından kuruldu.

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğa Yiğit tarafından kuruldu.

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Taşçı tarafından kuruldu.

Menta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Menta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat İnal tarafından kuruldu.

Gezitura Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezitura Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Bilal tarafından kuruldu.

Alez Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alez Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tan tarafından kuruldu.

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

Bns Mas Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bns Mas Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Nur Sekmen tarafından kuruldu.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Üsra Turizm Seyahat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Üsra Turizm Seyahat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ufuk Şenol tarafından kuruldu.

ümraniye Nesse Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

ümraniye Nesse Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


Nesse Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin liralık sermaye ile 9 Ekim 2013 tarihinde Necat Saldanlı tarafından kuruldu.


Nesse Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu: Her türlü otel motel pansiyon tatil köyü restaurant inşa etmek satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Nesse Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirket iş adresi: Fatih Sultan Mahallesi Balkan Caddesi No:47 Casper Plaza K:3 Daire:2...