28 / 04 / 2024

Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 088 bin 188 TL sermaye bedeli ile Yusuf Köybaşı tarafından kuruldu.



Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 088 bin 188 TL sermaye bedeli ile Yusuf Köybaşı tarafından kuruldu.

Nevko Turizm Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır TURİZM FAALİYETLERİ 1. Şirket konusu ile ilgili turizm ve seyahat işletmeciliği ile ilgili her türlü hizmet yatırımlarını yapılması yurt içi ve yurt dışında kara deniz hava ve her türlü ulaşım araçlarıyla turistik ve ticari amaçlı seyahatler düzenlenmesi ve organize edilmesi her türlü turizm ve seyahat acenteliği temsilciliği ve mümessilliklerinin yapılması. 2. Rent-A Car servis otomobil kiralamak, yurt içinde ve yurt dışında kurulmuş ve kurulacak yerli ve yabancı firmalara ait tatil köyleri plaj otel motel lokanta gazino kafeterya ile her türlü eğlence tesislerini işletmeciliğini mümessilliğini alır gerektiğinde bunları başkalarına kiralar veya devreder. 3.Yurt içinde ve yurt dışında kurulu buluna kara hava deniz nakliyat firmalarını temsilciliğini yapmak her türlü turizm ile ilgili reklamcılık kültürel faaliyetler konusunda organizatörlük yapmak, ticari telsiz taksi durağı kurmak işletmek ve ticari taksi plakası kiralamak kiraya vermek, yamaç paraşütü faaliyetlerinde bulunmak, yerli yabancı turist ...ve 15.12.2023 tarihinde tescil edilen,kuruluş anasözleşmesinde yazılı olan diğer hususlar.
 


Geri Dön