05 / 05 / 2024

Ümraniye otopark ticaret alanı mı oluyor

Ümraniye otopark ticaret alanı mı oluyor

Ümraniye Atatürk Mahallesi Alemdağ Caddesi ile Sütçü İmam Caddesi arasında bulunan otopark-yeraltı otoparkı alanı, ticaret alanı oluyor... İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını askıya çıkardı. İşte o plan...

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi açıldı!

Aldemir İnşaat Harita Nakliye Ve Emlak Alım Satım Hizmetleri Sanayii Ticaret Ltd.Şti.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Aldemir tarafından açıldı.

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hilmi Molla ve Zekeriye Güzel ortaklığında kuruldu.

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz sarıhan tarafından kuruldu.

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atarlar Oto Ekspertiz Oto Yıkama Ve Otopark Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Atar tarafından kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Keten tarafından açıldı.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Gensa Teknik Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Gensa Teknik Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Alev Bad tarafından kuruldu.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Ümraniye otopark ticaret alanı mı oluyor Haberi

Ümraniye otopark ticaret alanı mı oluyor


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye Atatürk Mahallesi'ndeki otopark alanının ticaret alanı olarak değiştiren imar planı tadilatını askıya çıkardı. Ümraniye İlçesi, Atatürk Mahallesi, 7 pafta, 779 ada, 58 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatına göre; Ümraniye Belediyesi imar kayıtlarında otopark-yeraltı otoparkı olarak görülen alana ticari proje inşa edilebilecek. 


Büyükşehir, 28611 dosya numaralı imar planı tadilatını 13 Eylül 2014'te onayladı ve ilanen 08 Ocak 2015 Perşembe günü askıya çıkardı. Ümraniye Atatürk Mahallesi, 7 pafta, 779 ada, 58 parselin imar planı tadilatı 06 Şubat 2015 tarihinde askıdan indirilecek.



Ümraniye İlçesi sınırları içinde Alemdağ Caddesi ile güneyindeki Sütçü İmam Caddesi arasında kalan ve Alemdağ Caddesi'ne paralel Göktepe Sokak'ı kesen PTT Sokak ile Muhtar Sokak arasında kalan park-yeraltı otopark alanının bir kısmını kapsayan 58 parsel...